SiolNET. Slavni
0,68

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nekdanja žena pevca obtožila zlorabe njunega sina

0,68

termometer

Paula Patton, Robin Thicke
Foto: Getty Images

Igralka Paula Patton svojega nekdanjega moža, pevca Robina Thicka, obtožuje, da je udaril njunega šestletnega sina, ki se boji svojega nasilnega očeta.

Sodnik v Los Angelesu je zavrnil zahtevo Pattonove, da bi omejil skrbništvo njenega nekdanjega moža nad šestletnim Julianom, nad katerim si trenutno skrbništvo delita. Vir je za revijo People razkril, da je sodnik zavrnil vse Pauline zahteve ter da so njene obtožbe neresnične.

Paula je v pravnih dokumentih, ki so jih njeni odvetniki vložili na sodišče, zapisala, da je zaskrbljena zaradi Robinovega pitja in zlorabe mamil kot tudi njegovih metod kaznovanja, ki jih uporablja za discipliniranje Juliana. Igralka trdi, da ji je deček pokazal, kako ga je oče našeškal ter da je bilo zelo boleče. Sina naj bi tudi udaril.

 

"Daddy, can I help blow out the candles?"

A photo posted by Robin Thicke (@robinthicke) on

Robin trdi, da je Paula jezna nanj, ker on in njegova družina njej ali njeni družini niso dovolili, da bi se udeležili pogreba njegovega očeta, igralca Alana Thicka, ki je umrl decembra lani. Pevec je v izjavi zapisal, da 41-letna Paula ni bila v dobrih odnosih z njegovim očetom ter da je želela na pogreb zgolj zaradi medijske pozornosti. Zatrdil je, da je med njunim zakonom sina zelo redko in le kot skrajni ukrep rahlo našeškal, da pa ni nikoli pretiraval ali bil nasilen.

Paula nekdanjemu možu ni dovolila, da bi sina videl od decembra lani, 39-letnemu Robinu pa je sporočila, da se ga sin boji.

Paula in Robin se poznata še iz najstniških dni. Poročila sta se leta 2005, po desetih letih pa je bilo zakona konec, domnevno zaradi njegovega varanja. Robin se je kmalu po razhodu s Paulo začel videvati z danes 21-letno manekenko April Love Geary.

 

Thank you Sir Richard Branson and everyone at Necker island for an amazing week! Luv

A photo posted by Robin Thicke (@robinthicke) on

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin