Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sobota,
21. 1. 2017,
6.28

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

3

Natisni članek

inavguracija ples Donald Trump Melania Trump Ivanka Trump Hillary Clinton

Sobota, 21. 1. 2017, 6.28

6 let, 7 mesecev

Melania prvič zaplesala kot prva dama ZDA #foto #video

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

3

Donlad Trump, Melania Trump, Trump | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Po dolgem dnevu inavguracije sta Donald in Melania Trump ob pesmi My Way prvič zaplesala kot prvi par ZDA. Ob koncu plesa so se jima na odru pridružili vsi Trumpovi odrasli otroci s svojimi partnerji. 

Novi prvi par ZDA se je po zaprisegi, kosilu s kongresniki in paradi udeležil kar treh uradnih inavguracijskih plesov. Na prvem je Trump omenil, da mu je ob začetku kampanje marsikdo napovedoval neuspeh. "Ljudje, ki niso bili zelo prijazni do mene, so danes govorili, da smo se dobro odrezali. Sovražijo, da so morali to reči, a so vseeno rekli. To spoštujem," je med drugim dejal 45. predsednik ZDA, preden se je na odru ob zvokih pesmi My Way, ki jo je najprej posnel legendarni Frank Sinatra, zaplesal z Melanio.

Sevničanka se je po svetlo modrem kostimu Ralpha Laurena za tri plese odločila za obleko kremaste barve z razporkom nad koleni in tankim rdečim pasom, ki ji jo je posebej za to priložnost sešil francoski modni oblikovalec Herve Pierre.


Preberite še:
Donald Trump prisegel kot 45. predsednik ZDA

Ameriški mediji Melanio primerjajo z Jackie Kennedy

Ob prisegi Donalda Trumpa veselo tudi v Sevnici # foto #video

Melania zablestela v zlati oprijeti obleki

Kje je bil Barron Trump?


Po uvodnem verzu pesmi sta se prvemu paru na odru pridružila podpredsednik Mike Pence in njegova žena, pozneje pa še Trumpovi otroci. Med njimi je ponovno najbolj izstopala Ivanka Trump, ki je spet izbrala obleko Caroline Herrera. Zgornji del romantične zlate obleke je bil posut s kristalčki, Ivanka pa je lase imela tokrat spete, medtem ko si jih je Melania za večerni del inavguracije razpustila.

Ivankina obleka je bila po mnenju nekaterih opazovalcev bolj izstopajoča kot Melanijina, obema pa priznavajo, da sta bili zelo lepi in sta upravičili pričakovanja. | Foto: Reuters Ivankina obleka je bila po mnenju nekaterih opazovalcev bolj izstopajoča kot Melanijina, obema pa priznavajo, da sta bili zelo lepi in sta upravičili pričakovanja. Foto: Reuters

Na drugem plesu večera je Trump napovedal, da bo še naprej uporabljal Twitter, prek katerega je tudi po izvolitvi pošiljal pogosto sporna sporočila, nato pa sta se z Melanio ponovno zavrtela ob pesmi My Way. Izbira pesmi ima nedvoumno sporočilo – Trump je na svoj način, s katerim je v zadrego pogosto spravljal tudi lastno stranko, in kljub večinoma drugačnim napovedim novembra premagal demokratsko tekmico Hillary Clinton in poskrbel za eno največjih presenečenj na ameriških predsedniških volitvah.

 

Dancing with Vanessa at The Inaugural Ball. #maga #trump #america #usa #trump45 #inauguration

A photo posted by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on

Na zadnjem, tretjem plesu, je prvi par ZDA prek satelita nagovoril ameriške vojake in vojakinje v ameriški vojaški bazi v Afganistanu, nato pa sta zaplesala, tokrat ob pesmi I WIll Always Love You. Tako Donald kot Melania sta se nato zavrtela z nekaterimi vojaki in vojakinjami, prisotnimi na plesu.

Melania bo v Washingtonu preživela le dve noči, nato pa se bo s sinom Barronom vrnila v New York, kjer bo desetletnik končal letošnje šolsko leto, poleti pa bo sledila tudi njuna selitev v Belo hišo.

Ne spreglejte