SiolNET. Slavni
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Ko Kim molči, milijone izgubi

Kardashian-Jennerjeve največje zaslužkarice

0,15

termometer

kardashian, jenner
Foto: Getty Images

Klan Kardashian-Jenner je med junijem 2015 in junijem 2016 zaslužil več kot katerikoli drugi zvezdniki resničnostnih oddaj.

Družina, ki je po vsem svetu zaslovela z resničnostno oddajo V koraku z družino Kardashian, je v zadnjem letu zaslužila 122,5 milijona dolarjev. S tem zneskom, od katerega morajo odšteti davke, kraljujejo na vrhu lestvice revije Forbes, na kateri so zbrali največje zaslužkarje resničnostnih oddaj.

Največ je k povečanju družinskega proračuna prispevala 36-letna Kim Kardashian, in sicer 51 milijonov dolarjev (za primerjavo: njen mož Kanye West je lani zaslužil 17,5 milijona dolarjev). Tako je predvsem po zaslugi njenih 165,6 milijona sledilcev, ki jih ima skupaj na vseh svojih družbenih omrežjih in ki so pripravljeni kupiti vse, kar reklamira zvezdnica.


Preberite še:
Kendall razkrila, zakaj ga je zapustila


Družina Kardashian je zaslovela zaradi Kim (in njenega posnetka posteljnih vragolij). Družina Kardashian je zaslovela zaradi Kim (in njenega posnetka posteljnih vragolij). Foto: Getty Images Kimina podpora različnim izdelkom pa ni poceni, za vsak dan objave na svojem profilu na Instagramu zaračuna 200 tisoč dolarjev. Skoraj 40 odstotkov prihodkov prihaja iz Kimine mobilne igrice Kim Kardashian: Hollywood, prihodke od svoje aplikacije Kimoji pa si je razdelila s podjetjem Whalerock, ki aplikacijo razvija.

Ko Kim molči, milijone izgubi

Kim se je po ropu v Parizu pred dobrim mesecem dni zavila v molk. Ker je krivdo za rop pripisala svojemu javnemu razkazovanju bogastva, že več kot mesec dni ne objavlja ničesar, zaradi tega pa je ob milijone.

Druga največja zaslužkarica v družini je komaj 19-letna Kylie Jenner z 18 milijoni dolarjev, ki jih je zaslužila predvsem s svojo kozmetično linijo. Sledi ji 21-letna manekenka Kendall Jenner z 17 milijoni dolarjev. Mama Kris je zaslužila 11,5 milijona dolarjev, Kourtney deset milijonov dolarjev, Khloe pa 15 milijonov dolarjev.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin