SiolNET. Slavni
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Julia Roberts bo mama, ki ji podtaknejo mamila

0,15

termometer

Julia Roberts
Foto: Getty Images

Julia Roberts bo igrala v novem filmu, ki ga bodo posneli po resničnih dogodkih in ki se vrti okoli mame, ki so ji podtaknili droge in je po petih letih dokazala svojo nedolžnost.

Zgodba Kelli Peters je bila v ZDA zelo odmevna, zato ne preseneča, da bodo po knjigi, ki jo je napisala, posneli film. Kelli  je bila predsednica združenja staršev in učiteljev (PTA) na osnovni šoli svoje hčerke v Kaliforniji. Ko jo je ena od drugih mam obtožila, da je moral njen sin zaradi Kelli dlje kot ostali po šoli čakati, da ga pridejo iskati, so stvari ušle izpod nadzora.

Omenjena mama in njen mož - oba sta odvetnika - sta zahtevala, da Kelli ne bi bila več predsednica PTA, jo tožila in ji na koncu celo podtaknila prepovedane droge v avtomobil.

Po petih letih je Kelli dokazala nedolžnost, par, ki ji je skušal podtakniti, pa je izgubil zasebno tožbo in ji moral plačati 5,7 milijona dolarjev (pet milijonov evrov).

Veliko zanimanja za projekt

Za projekt se zanima več filmskih studiev, kot morebiten sodelavec na projektu pa se omenja tudi dober Julijin prijatelj George Clooney.

Igranje v filmu, posnetem po resničnih dogodkih, je 48-letni Juliji v preteklosti že prineslo uspeh. Za upodobitev Erin Brockovic, ki se je lotila velike korporacije zaradi onesnaževanja vode, zaradi česar je več ljudi hudo zbolelo, je igralki leta 2001 prinesel oskarja za glavno žensko vlogo.

[video: 60161 / ]

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin