TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 9. 2009,
9.27

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 10. 9. 2009, 9.27

8 let

Šest dni predigre

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Včasih lahko izboljšamo svoje spolno življenje, če se mu za nekaj časa odpovemo. Zato vam predlagamo šestdnevno predigro, po kateri se vama bo trgalo od želje in strasti.

V dolgotrajni zvezi vas zvečer večkrat premaga utrujenost, želja po intimnosti s partnerjem se umakne vsakdanjim skrbem in kaj hitro se lahko zgodi, da postane ljubljenje prava redkost. Če želite obuditi staro strast, vam predstavljamo zanimivo idejo: šest dni priprav, ki bodo sedmi dan povzročile orgazmično eksplozijo. Prvi dan: dotiki Prvi dan si privoščita božanje in objemanje. Pri tem je prepovedano dotikanje najbolj občutljivih erogenih con, raje se posvetita tistim delom telesa, ki jih navadno zanemarjata: prstom na nogah, gležnjem, kolenskemu pregibu, pazduham, komolcem. Videli boste, da lahko neizmerno uživate ob malo drugačnih dotikih, a če se boste še tako razvneli, si ne dovolite, da bi šli do konca.

Drugi dan: masaža

Slecite se do spodnjih hlačk in si privoščite erotično masažo. Priskrbita si dišeče masažno olje in nežno masirajta drug drugega po celem telesu, izogibajta se edino predela med nogami. Ko postane vroče, hitro zamenjajta vlogi in se igrajta, da sta profesionalna maserja. Na koncu bo telo razvneto, mišice pa sproščene.

Tretji dan: razkrite fantazije

Tretji dan je čas za iskren pogovor o vajinih seksualnih fantazijah. Morda si za pogovor izberite kakšen drug prostor v stanovanju, ne spalnice. Pogovarjajta se na primer v kadi, polni tople vode, ali na sedežni garnituri, ob kateri gori nekaj sveč. Dotikanje erotičnih predelov še vedno ni dovoljeno, lahko pa si pripovedujeta, kaj bi počela drug drugemu, ko bi izpolnjevala svoje seksualne fantazije.

Četrti dan: odkriti odgovori

Ta dan naj bo namenjen poglabljanju vajinega zaupanja. Dogovorita se, da si lahko postavita katero koli vprašanje in partner bo iskreno odgovoril nanj. Vendar omejita število vprašanj, da ne bo vse skupaj videti kot zasliševanje ali razreševanje starih konfliktov. Vsak naj ima tudi eno možnost, da izkoristi »kvizka« in da se enemu od vprašanj izogne. Če se le da, pogovor zaključita z vprašanji in odgovori o vajinih telesih in o tem, kaj vaju privlači na sebi in na partnerju.

Peti dan: seksi perilo

Danes izbirata perilo drug za drugega, seveda izberita najbolj seksi kose, nato pa objeta lezita v posteljo. Lahko se božata, pri tem pa si povejta, kaj bi si želeli, da bi partner med seksom delal z vami. Ko bo želja po dotikih na najbolj občutljivih mestih največja, se ustavite pri poljubih in odložite užitek, saj vam do vrhunskega seksa manjkata le še dva dneva!

Šesti dan: priprave na finale

Pogovorita se o položajih, ki obema najbolj ustrezajo in si povejta, zakaj. Obljubita si, da bosta naslednji dan preizkusila enega od položajev, ki ga nista še nikoli in si na uho šepetajta, kako bo videti. Nato si natočita kozarec vina in se takoj, ko spijeta požirek, prepletita z jeziki. Namesto vina si lahko privoščita sladek liker, sladoled ali stopljeno čokolado. Pazita le, da vaju ne bo zaneslo predaleč. Za vrhunec priprav si lahko privoščita oralni seks, a ne do vrhunca. Zagotovo bosta komaj čakala na naslednji večer.

Sedmi dan: juriš!

To je vajin dan D. Tokrat vaju bodo razvnele že misli, zato lahko izpustita vse priprave in se takoj predata drug drugemu. Odklopite možgane in se prepustite dotikom. Počutili se boste, kot da so vam popustile vse zavore in kot da seksate prvič. Dotikajte se, divjajte, kričite in počnite vse, o čemer ste v preteklih dneh samo sanjali. Seksajte do onemoglosti in si privoščite svoj božanski seks - zaslužili ste si ga!

Ne spreglejte