TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 1. 2010,
9.19

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 15. 1. 2010, 9.19

3 leta, 8 mesecev

Prek Brokerjeta do poceni trgovanja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Zelo pomemben dejavnik pri izbiri sistema za trgovanje s finančnimi instrumenti je prav gotovo strošek trgovanja.

Brokerjet Sparkasse svojim komitentom, ki trgujejo prek njihovega elektronskega trgovalnega sistema (www.brokerjet.si), ta trenutek ponuja ene najnižjih provizij v Sloveniji. Prav tako pa stranke ne plačujejo vodenja trgovalnega računa niti za Slovenijo niti za tujino. Brokerjet Sparkasse je zaradi slednjega v zadnjem času zabeležil izjemen porast novih strank. Oprostitev plačevanja vodenja trgovalnega računa namreč pomeni letni prihranek v višini 0,1 odstotka vrednosti njihovega portfelja oziroma najmanj tri evre po vrsti vrednostnega papirja.

Možnosti so skoraj neomejene

Komitenti lahko prek trgovalnega sistema brokerjet Sparkasse trgujejo s široko paleto finančnih produktov. Brez delnic seveda ne gre, prav tako pa so za fizične vlagatelje izjemno aktualni vzajemni skladi. Bolj vešči vlagatelji lahko trgujejo tudi z ETF-i, »warranti« (nakupnimi boni) in certifikati. Trgovati je mogoče na več kot 25 svetovnih trgih, med katerimi je tudi ljubljanska borza. Prek brokerjet Sparkasse je mogoče najti več kot 25 OTC-ponudnikov oziroma market »makerjev«.

Izobraževanje je zelo pomembno

Brokerjet Sparkasse za njihove stranke organizira seminarje, osebne predstavitve in druga izobraževanja. Tudi letos bo veljala ugotovitev iz lanskega leta, da ima ob višji volatilnosti prav izobraževanje veliko vlogo. Zelo pomemben dejavnik pri izobraževanju je njihova Bulls & Bears Akademija, kjer strankam posredujejo osnove o trgovanju s finančnimi instrumenti in napredna znanja za uspešno trgovanje. Stranke se lahko za tehnično in strokovno podporo pri poslovanju in trgovanju obrnejo na njihov center za podporo strank, in sicer po telefonu (01/583-22-95) ali elektronski pošti (si.info@brokerjet.si). Center deluje vsak delovnik med 8.00 in 16.30. uro.

Okvir

Vrednosti provizij pri prometu s finančnimi produkti: - Ljubljanska borza: 0,4 odstotka od vrednosti transakcije oziroma minimalno 3,95 evra - Frankfurtska borza: 0,15 odstotka od vrednosti transakcije oziroma minimalno 9,95 evra - ZDA: 0,14 odstotka od vrednosti transakcije oziroma minimalno 9,45 evra - OTC: 0,14 odstotka od vrednosti transakcije oziroma minimalno 9,95 evra

Ne spreglejte