TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 1. 2018,
6.49

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Pjongčang 2018 nagradna igra olimpijske igre

Ponedeljek, 15. 1. 2018, 6.49

6 let, 2 meseca

Pravila sodelovanja v olimpijski napovedi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Napovejte dogajanje v Pjongčangu

TSmedia, d. o. o., Stegne 19, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) organizira olimpijsko napoved (v nadaljevanju napoved), ki bo potekala od 15. 1. 2018 do vključno 10. 2. 2018 do 23:59. Napoved poteka na mediju Siol.net.

S temi pravili in pogoji organizator določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v napovedi.

Kdo lahko sodeluje?

V napovedi lahko sodelujejo fizične ali pravne osebe (v nadaljevanju: udeleženci), ki so državljani Republike Slovenije oziroma imajo sedež v Republiki Sloveniji in ki lahko dostopajo do spletnega naslova http://www.siol.net ter se prijavijo za sodelovanje v napovedi.

V napovedi lahko sodelujejo (vendar ne morejo biti izžrebani) zaposleni pri organizatorju ter njihovi ožji družinski člani, uporabniki družinskih bonusov zaposlenih v TSmedia, d. o. o., in druge osebe, ki so vključene v organizacijo te napovedi.

S prijavo v napoved udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja v napovedi in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.

Fizične osebe, mlajše od 18 let, lahko v napovedi sodelujejo le ob pisnem soglasju staršev ali zakonitih zastopnikov.

Način sodelovanja

Udeleženec lahko sodeluje v napovedi tako, da na spletnem mestu https://siol.net/sportal/olimpizem/olimpijska-napoved-457584:

  • Odda svojo napoved dogajanja v Pjongčangu prek aplikacije, ki je dostopna na

https://siol.net/sportal/olimpizem/olimpijska-napoved-457584

  • Prek obrazca v aplikaciji udeleženec označi svojo napoved števila kolajn, ki jih bo osvojila Slovenija, in napove športnike, ki bodo osvojili kolajne, ter odda naslednje podatke: elektronski naslov, poštna številka, pošta ter kraj, spol.
  • Strinjati se mora s pravili in pogoji sodelovanja v napovedi.

V olimpijski napovedi lahko sodeluje vsak uporabnik spleta, ki uporablja medij Siol.net (www.siol.net). Posamezni uporabnik lahko odda več napovedi. Napovedi se beležijo s pomočjo računalniškega sistema in so shranjene v računalniški bazi. Napoved je mogoče oddati na vsakih deset minut. Vse, za katere bomo ugotovili, da so zlorabili napoved, bomo izključili iz možnosti za pridobitev nagrad.

Žrebanje nagrad

Organizator bo v tedenskih žrebanjih (18. 1. 2018, 25. 1. 2018, 1. 2. 2018, 8. 2. 2018) skupaj podelil naslednje nagrade za vse, ki so oddali svojo napoved:

    • 4 pakete čokoladic,
    • 4 bloke za pisanje.

Nagrade, ki jih bo organizator med vsemi z oddano napovedjo izžrebal ob koncu napovedi, in sicer 15. 2. 2018, so:

  • 5-krat slovenska olimpijska navijaška majica,
  • 5-krat slikanica Foksi in športni duh,
  • 3-krat športni trak iz olimpijske kolekcije Pjongčang,
  • 5-krat palica za selfije Siol.net.

V žrebanju nagrad sodelujejo vsi udeleženci, ki v času trajanja napovedi pravilno izpolnijo prijavnico in pripišejo podatke: e-naslov, označijo spol in zapišejo kraj bivanja. Vsak udeleženec napovedi lahko v posameznem žrebanju prejme le eno nagrado in je v posameznem tednu lahko izžreban samo enkrat ne glede na število oddanih napovedi.

V napovedi se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijavnice. Žrebanje nagrad bo potekalo računalniško z naključnim algoritmom, in sicer z žrebom e-naslovov, ki so jih udeleženci navedli ob prijavi v napovedi.

Za izvedbo napovedi in nadzor nad njenim potekom ter žrebanje nagrajencev skrbi komisija v sestavi treh članov, ki so predstavniki organizatorja. Žrebanje nagrajencev za tedenske nagrade bo vsak teden ob četrtkih, in sicer 18. 1. 2018, 25. 1. 2018, 1. 2. 2018, 8. 2. 2018. Žrebanje za tedenske nagrade bo potekalo na naslovu Stegne 19, 1000 Ljubljana. Žrebanje za glavne nagrade bo 15. 2. 2018 ob 10. uri na istem naslovu. Razglasitev ne bo javna in na rezultate pritožba ni mogoča. Komisija bo izmed vseh veljavno izpolnjenih prijavnic razglasila skupaj 28 nagrajencev. Če se nagrajenci s pogoji in pravili sodelovanja v napovedi ne strinjajo, se lahko nagrada podeli drugemu izžrebancu napovedi.

O razglasitvi zmagovalcev in žrebanju se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o: datumu, uri in kraju razglasitve oz. žrebanja, navzočih osebah, poteku razglasitve oz. žrebanja, izžrebanih e-naslovih ter uri konca žrebanja oz. razglasitve. Zapisnik podpišejo vsi člani komisije. Žrebanje oz. razglasitev zmagovalcev je dokončna.

Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrade

Vsi nagrajenci bodo o nagradi in načinu prevzema nagrade obveščeni po e-naslovu najkasneje v osmih dneh po žrebanju, seznam nagrajencev pa bo najpozneje v treh dneh po razglasitvi objavljen na www.siol.net.

Nagrajenci se morajo na obvestilo odzvati v roku, navedenem v e-pošti. Če se v tem roku ne odzovejo, izgubijo pravico do nagrade in nagrada zapade oz. se podeli naslednjim sodelujočim.

V skladu z veljavno zakonodajo so darila, prejeta v napovedi, predmet obdavčitve. Nagrajenec mora za prevzem nagrade organizatorju predložiti:

  • osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in
  • davčno številko

ter navesti davčni urad.

Če nagrajenec v 30 dneh po žrebanju ne prevzame nagrade, izgubi pravico do nje brez pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, denarno izplačilo nagrade ni mogoče, niti je ni mogoče prenesti na tretjo osebo.

Če je nagrajenec mladoletna oseba, morajo starši oziroma zakoniti zastopniki pisno odobriti prevzem nagrade.

Organizator napovedi si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

  • se pojavi dvom o istovetnosti podatkov,
  • se ugotovi, da je udeleženec v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji napovedi oziroma žrebanja.

Fotografije nagrad so simbolične, nagrajenci bodo nagrade prevzeli na sedežu organizatorja ali na drugem dogovorjenem kraju.

Zasebnost in varstvo podatkov

S sodelovanjem v napovedi udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval v tej napovedi, vključijo v zbirko podatkov o udeležencih in naročnikih organizatorja, da se ti podatki obdelujejo za potrebe obveščanja o napovedi, vzorčenje, anketiranje in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o komercialnih in nekomercialnih ponudbah, novostih, ugodnostih ter za druge trženjske namene in pošiljanje dnevnega elektronskega časopisa Siol.net ter Sportalovega olimpijskega dnevnega časopisa (v času zimskih olimpijskih iger) in tedenskega Sportalovega časopisa. Uporabljajo se za neposredno trženje po e-pošti na navedeni e-poštni naslov, pri čemer gre lahko za obveščanje o novostih ter trženje blaga in storitev, ki jih ponujata organizator, pa tudi blaga in storitev, ki jih ponujajo tretje osebe, pogodbeno povezane z organizatorjem. Organizator se zaveže, da v razmiku 30 dni ne bo poslal več kot sedem elektronskih sporočil komercialne narave tretjih oseb. Omejitev števila ne velja za sporočila komercialne narave, ki jih o svojih storitvah in izdelkih ter novostih pošilja organizator.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Udeleženec lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje lahko kadarkoli trajno ali začasno prekliče na naslednji način: odjavo od prejemanja elektronskih sporočil udeleženec uredi s klikom na povezavo "Odjava", ki bo sestavni del vsakega elektronskega sporočila.

Udeleženec napovedi organizatorju dovoljuje, da do preklica vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov udeleženca v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator napovedi se obvezuje, da bo s posredovanimi podatki ravnal skrbno in v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator bo uporabljal posredovane podatke izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih.

Končne določbe

Organizator napovedi ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah oziroma zaradi tehničnih težav, do katerih lahko pride zaradi napak v delovanju napovedi. Organizator napovedi ne odgovarja za morebitno škodo.

Udeležencem napovedi sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu info@tsmedia.si. Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z napovedjo in niso urejena s temi pravili, daje ustrezna tolmačenja komisija organizatorja.

Odločitev komisije o vseh vprašanjih v zvezi s to napovedjo ter z njo povezanimi pravili je dokončna, velja za vse udeležence in nanjo ni mogoča pritožba. Organizator napovedi lahko v vsakem trenutku popolnoma spremeni zasnovo ter pravila in pogoje napovedi, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator bo na primeren način in na primernem mestu udeležence obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi teh pravil.

Pravila napovedi so dostopna na spletni strani na www.siol.net.

TSmedia, d. o. o.

Ljubljana, 13. 1. 2018

 

 

Ne spreglejte