SiolNET. Posel danes Finance
0,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Nokturnu na ogled dodatnih 33 stanovanj

0,23

termometer

Stanovanjska soseska Nokturno
Foto: Klemen Korenjak

Zanimanje za ogled stanovanj v naselju Nokturno nad Markovcem v Kopru ne pojenja. Do zdaj je stanovanja obiskalo 1.250 obiskovalcev, od pretekle sobote pa je poleg 97 stanovanj mogoč ogled še dodatnih 33 stanovanj. Ponudbo lahko zainteresirani oddajo za vsako izmed 214 stanovanj v naselju Nokturno v lasti DUTB.

DUTB je od izvajalca del prevzela nov paket urejenih in osveženih stanovanj v objektu F v Nokturnu. Zanimanje za nakup stanovanj, ki jih obišče veliko obiskovalcev zlasti ob koncih tedna, je v skladu s pričakovanji DUTB in pooblaščenega prodajalca ABC nepremičnine.

Že v prvem tednu so imeli več kot 280 registriranih ogledov oziroma si je stanovanja ogledalo skupaj 750 obiskovalcev. V dobrih treh tednih po začetku prodaje stanovanj je bilo registriranih več kot 470 ogledov, skupno število obiskovalcev, med njimi tudi nekaj tujcev, predvsem iz Evrope, je bilo več kot 1.250.

Morebitni kupci lahko svoje zavezujoče ponudbe oddajajo pooblaščenemu notarju, število prejetih ponudb pa bo znano po izteku roka za oddajo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin