SiolNET. Posel danes Novice
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nova KBM in SKB združujeta bankomate

0,06

termometer

SKB |  | Foto: Ana Kovač
Foto: Ana Kovač

Stranke Nove KBM in SKB lahko od zdaj brezplačno dvigujejo gotovino in preverjajo stanje na računih v širši skupni mreži bankomatov. Banki s tem izboljšujeta svojo ponudbo in svojim strankam omogočata cenejši in lažji dostop do storitev na bankomatih, so prek spletne strani Ljubljanske borze danes sporočili iz SKB.

Banki imata skupaj več kot 300 bankomatov po vsej državi, katerih uporaba je od zdaj za stranke ene ali druge banke brezplačna. Večina bank v Sloveniji namreč zaračunava storitev uporabe bankomatov drugih bank.

"To sodelovanje je odprto tudi za druge banke s ciljem, da bi zadovoljili potrebe strank," so navedli v Novi KBM in SKB. Slovenija se po številu bankomatov na prebivalca uvršča na 16. mesto, kar pomeni, da slovenski potrošniki redno uporabljajo bankomate.

Predsednik uprave Nove KBM John Denhof je dejal, da skupna mreža pomeni 30-odstotno povečanje števila bankomatov, ki jih lahko stranke Nove KBM uporabljajo brezplačno. Medtem se bo skupna mreža za stranke SKB več kot podvojila.

Kot je ob tem poudaril glavni izvršni direktor SKB Andre Gardella, so bile te storitve do zdaj brezplačno na voljo njihovim strankam v okviru nekaterih paketov, s sodelovanjem z Novo KBM pa se nabor teh ugodnosti širi na vse njihove stranke.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 12
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin