SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Brez tečajev in inštrukcij

Pingulingu
Oglasno sporočilo

V dveh tednih obvladajte nemščino kot materni jezik.

Ni prevara! Franz Reimann je vsem omogočil, da se preprosto, zabavno in hitro naučijo nemščine. Kako? Z dvotedensko formulo učenja!

Ta je njegova dolgo čuvana skrivnost, za katero so mnogi želeli, da ostane prikrita. Razlog je preprost – zaslužek s tečaji je drastično upadel, odkar se je izvedelo zanjo. Nihče več noče metati stran denarja zdaj, ko se lahko kar od doma in na zabaven način dosežejo trikrat boljši rezultati. Vse več jezikovnih šol zato skrbi za njihov obstanek, mnoge pa se že zapirajo.

Še ena ogromna prednost te formule je, da lahko izboljša vaše življenje ne glede na spol, starost, izobrazbo in predznanje.Dvotedenska formula Franza Reimanna je mnogim omogočila, da najdejo bolje plačano službo, izboljšajo kariero, več potujejo in podobno.

Hitro in še nikoli ugodnejše učenje nemškega jezika!

Pingulingu

Lahko obvladate nemščino, kot bi bila vaš materin jezik, celo če nimate nobenega predznanja. Franz Reimann je to upošteval, ko je ustvarjal knjigo Lernelingu. Knjiga vam bo pomagala, da izkoristite kapaciteto, ki jo imate, to pa so vaši možgani. Ni se vam treba mučiti z večurnim učenjem gradiva, da bi si zapomnili le od dve do tri nove besede. Z njegovo formulo uporabljate sto odstotkov kapacitete svojih možganov, ki drugače "dremajo". To daje enake rezultate kot dragi tečaji – hitro pomnjenje brez težav. Njegova formula zagotavlja trikrat hitrejše pomnjenje nemških besed kot pri konvencionalnih metodah učenja. Na tisoče ljudi je dokaz učinkovitosti formule, saj je bila učinkovita prav pri vsakem, ki jo je preizkusil. Celo osebe, ki so drugače lene za učenje, so bile uspešne, saj Lernelingu učenju nemščine daje čar, ki ga ne boste občutili z nobeno drugo metodo.

Priložnost, da pišete in govorite nemško kot pravi Nemec

Pingulinu PR

Od trenutka, ko se začnete učiti z Lernelingo, se bo znanje samo nadgrajevalo. Sami boste hoteli usvojiti vedno več in z lahkoto boste usvajali lekcije. Nemško boste lahko govorili brez zadrege in iskanja pravih besed že po nekaj dneh. Po nekaj tednih učenja pa boste lahko spakirali kovčke in se odpravili v Nemčijo. Poslovite se od zapravljanja denarja za konvencionalne metode učenja, s katerimi ne izgubljate le denarja, temveč tudi čas in voljo do učenja.

Pingulinu PR

OPOZORILO: Knjiga Lernelingu ima veliko naročil, zaloge pa so omejene, zato se pogosto zgodi, da je ni na zalogi in da morate čakati na novo pošiljko. Trenutno jo lahko kupite, že jutri pa bodo zaloge morda razprodane. Če bi se torej radi naučili nemščine na lahek in zabaven način, ukrepajte takoj.

Začnite se učiti nemščino še danes s popularno dvotedensko formulo Franza Reimanna!

Naročnik oglasnega sporočila je Spletno nakupovanje d. o. o.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin