TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 1. 2016,
8.39

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

advertorial Telekom Slovenije mobilno plačevanje dobro počutje Moneta

Ponedeljek, 4. 1. 2016, 8.39

2 meseca, 1 teden

Ponovoletno razkošje – podarite si top formo

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Na seznamu novoletnih zaobljub se tako pri moških kot pri ženskah vsako leto čisto pri vrhu vedno znajde skrb za zdravje in boljšo telesno formo. Kje lahko z Moneto poiščete svoj raj dobrega počutja?

Potem ko ste si oddahnili od silvestrskega praznovanja, se v mislih gotovo že spogledujete z dnevi po novoletnemu praznovanju. Kaj se je znašlo na vašem seznamu novoletnih zaobljub? Če je med njimi tudi skrb za telo in dobro počutje, potem si lahko pomagate s spodnjimi namigi, pri tem pa ne pozabite na telefon, kajti Moneta bo vaša zanesljiva spremljevalka na poti novega življenjskega cilja.

Pot do dobrega počutja naj se začne v kozmetičnem salonu

Prve dni po novoletnem rajanju si vzemite čas za popolno regeneracijo telesa in sproščanje. Privoščite si masažo, nego obraza, savne ali lepotno terapijo. Z Moneto boste lahko plačevali v naslednjih salonih in wellness centrih:

- Kozmetika in savna Fanči, - Kozmetični salon Izvir lepote, - Kozmetika Maja, - Wellness Živa, - Terme Krka, - Cerkno resort, - Center tradicionalne tajske masaže Dotik, - Spa & Beauty center Tea.

Trening naj postane del vaše vsakodnevne rutine

Čeprav športna vadba od posameznika zahteva nekaj truda in volje, pa prav gibanje najbolj pripomore k vrhunskemu počutju. Če med prazniki niste imeli časa za obisk fitnesov in telovadnic, je zdaj pravi čas, da z Moneto vplačate mesečno karto v enem od naslednjih centrov:

- Fitness Gang, - Študentska vadba, - Šport na klik (1click2sport), - Lucky Luka, - Fitness center Sonce, - Rekreiraj se, - Sokol Group.

Športno opremo za brezskrbno vadbo lahko z Moneto kupite v prodajalnah Out of Limitz, Koala Sport, Itak Sport, sportnatrgovina.si, Tomas Sport in v trgovini za potapljanje in fitnes opremo Velmark v Mariboru.

Do boljšega počutja z izdelki za zdravo življenje

Včasih pa le masaže in gibanje niso dovolj za popolno regeneracijo in povrnitev vrhunskega počutja ter delovnega elana. Strokovnjaki s področja zdravja in alternativnega zdravljenja vam lahko svetujejo glede prave kozmetike, prehranskih dopolnil in podpornih terapij, ki vam bodo pomagale k top formi:

- Lekarnar.com, - Lekarna Ljubljana, - Gam, alternativna lekarna, - GalaVita, trgovina z zdravo prehrano in pripomočki za pripravo hrane, - Top Pharma, izdelki za zdravo življenje.

Ne spreglejte