Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 1. 2018,
8.43

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

1

Natisni članek

Projekt Diva Planet TV Lucija Gubenšek

Sreda, 17. 1. 2018, 8.43

6 let

Projekt Diva

Bi rada postala diva za en dan?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

1

Projekt Diva

Prišel je čas, da notranja lepota zasije tudi navzven! Prijavite se v oddajo Projekt Diva in nam dovolite, da vam pomagamo zasijati.

Ravno zato, ker so vsi ostali na prvem mestu in ker ti vedno zmanjka časa zase, je to pravi trenutek, da na prvo mesto postavimo prav tebe! Želimo vedeti kaj počneš, katere tvoje sanje niso imele priložnosti biti izpolnjene in ali ti lahko pri tem pomaga naša ekipa?

Iščemo ženske z zanimivo življenjsko zgodbo in skrito sanjsko podobo, ki so jo pripravljene deliti. To je lahko ljubeča mama, najbolj predana sodelavka, ki je vedno pripravljena delati nadure z nasmeškom na obrazu, ali pa nekdo, ki si resnično želi zasijati ob posebni priložnosti, pa ji ta namesto veselja predstavlja stres, ker ne ve kako naj se uredi.

Sanjska stilska preobrazba

Gledalci bodo iz tedna v teden spremljali sanjske stilske preobrazbe izbrank, ki se bodo prvič v življenju videle točno takšne, kot so si vedno želele biti. Voditeljica Lucija Gubenšek bo skupaj s kreativno ekipo vrhunskih strokovnjakov izbrankam dala priložnost, da zasijejo kot še nikoli poprej in se prelevijo v tisto različico sebe, ki ji do sedaj niso uspele dati priložnosti.

Uporabni nasveti tudi za gledalce

V vsaki oddaji bomo spoznali zgodbo in skrito željo ene izbranke. Kreativna ekipa stilistov, umetnikov ličenja, fotografov in frizerjev se bo nato posvetovala o izgledu in stilu, ki si ga želi ter ga prilagodila tako, da bo za njo najbolj primeren. Ali jim bo uspelo s svojim delom presenetiti in navdušiti, pa bomo videli ob koncu oddaje ... Pričakujete lahko filmsko divo, pop zvezdnico ali maturantko v njeni sanjski obleki, poleg preobrazbe pa bo oddaja polna zanimivih in uporabnih nasvetov priznanih strokovnjakov, ki jih bodo gledalci lahko uporabili tudi sami.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na elektronskem naslovu: projektdiva@planet-tv.si in telefonski številki 041 677 306.

Ne spreglejte