SiolNET. Novice Slovenija
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Z biciklon kre Müre

4

termometer

Ravnice ob Muri so odličen teren za kolesarjenje in spoznavanje okoliških znamenitosti.

25. junija bo v okolici Mure potekala kolesarska prireditev Z biciklon kre Müre, na kateri se lahko ljubitelji kolesarjenja individualno ali v skupini podajo na tri različno dolge trase na levem in desnem bregu Mure. Prekolesarili bodo lahko 18, 33 ali 47 kilometrov, na vsaki pa boste dvakrat prečkali Muro.

Med štorkljami in penino Ob poti bodo lahko spoznavali edinstveno floro in favno, na primer štorklje, spoznali pa se bodo tudi z nekaterimi znamenitostmi, kot so Babičev mlin, oljarna, spominski park, Dom Penin v Gornji Radgoni, Gostilna Rajh Bakovci.

V Zdravilišču Radenci so poskrbeli tudi za poseben vikend paket s kopanjem, savno in bogatim programom na nedeljski prireditvi Dan odprtih kleti v Gornji Radgoni, ki ponuja koncert Mambo Kings, zabaven program za otroke, dvig penine iz Mure, brezplačne oglede in degustacijo vin.

Po kolesarjenju še kopanje Štart bo 25. junija med deveto in deseto uro pred hotelom Radin. Za štartnino boste odšteli 15 evrov, ta pa vključuje kupon za prehrano in postanke ter praktično darilo. Udeleženci kolesarske prireditve imajo na dan prireditve še triurni prost vstop v kopališče.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin