Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 3. 2022,
3.00

Osveženo pred

2 leti

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Vsi smo orli NLB smučarski poleti smučarski skoki Planica Planica PR članek

Petek, 25. 3. 2022, 3.00

2 leti

Vsi smo orli

Oglasno sporočilo

Dolina pod Poncami ta konec tedna ponovno gosti finale svetovnega pokala v smučarskih skokih. Po dveh letih samevanja tribun so mesta ob izteku planiške letalnice že uvodni dan znova zasedli gledalci, od petka do nedelje pa bodo lahko prek aktivacije, ki so jo pripravili v NLB, za naše orle v Planici navijali prav vsi.

2022 03 NLB Planica | Foto:

NLB, Zlati sponzor slovenskih nordijskih reprezentanc in Uradni sponzor Planice 2022, je letos poskrbel za inovativno aktivacijo sponzorstva poletov v Planici pod imenom Vsi smo orli. S posebno tehnologijo namreč vsem navijačem v Planici, pa tudi tistim, ki tekme spremljajo od doma, omogoča objavo selfija na velikem zaslonu ob izteku letalnice. 

V okviru aktivacije želijo v NLB izpostaviti dejstvo, da orli niso le na zaletišču velikanke, temveč tudi v avditoriju pod njo in vse okoli nas. Vsi namreč s svojo podporo pomagamo slovenskim skakalcem, da letijo še više, še dlje, do novih izjemnih dosežkov.

Na povezavi www.vsismoorli.si lahko med tekmovalnim koncem tedna v Planici vsi navijači objavijo selfie in tako skakalce podprejo z različnimi motivacijskimi sporočili. Prav tako vsi sodelujoči dobijo fotografijo za spomin in sodelujejo v žrebu za privlačne nagrade. Več na www.nlb.si/planica.

Slovenski skakalci so pokazali, da so v odlični formi, saj so na zadnjih petih tekmah kar petkrat stali na zmagovalnem odru. Naj bo tako tudi na petkovi posamični tekmi, na sobotni ekipni in na nedeljskem finalu, na katerem bo nastopilo 30 najboljših skakalcev v sezoni.

Držimo pesti za naše orle, s fotografijami pa oplemenitimo navijanje v Planici.

 Naročnik oglasnega sporočila je NLB D.D. 

Ne spreglejte