SiolNET. Novice Slovenija
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Vsem diši denar"

3

termometer

Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Ko smo v luči afere z zdaj že nekdanjim evroposlancem Zoranom Thalerjem njegove slovenske kolege iz Evropskega parlamenta povprašali o njihovem premoženju, so bili odzivi zelo različni. Nekateri so podatke razkrili takoj, drugi so se jezili, tretji pa so kar obmolknili.

jose (27. 3. 2011 09:38:22) Najboljša je dr. Cizljeva. Ena redkih naravoslovcev, z doktoratom, ki se odloči delati za dobrobit Slovenije. Vsaka primerjava z Thalerjem je nemogoča.

Anna (27. 3. 2011 10:25:41) jose....ne oporekam njenega truda.A, zakaj se izmika jasnim vprašanjem o premoženju? Če je vse legalno, ni potrebe po prikrivanju, se ti ne zdi? Pri njej mi tudi ni povšeči, da se kljub oddaljenosti in zasedenosti ni sama odpovedala dobro plačanemu položaju predsednice v Odboru za jed.energijo in se ga oklepa z vsemi štirimi in z vsemi sredstvi. Glej, vsem diši denar, več ga imajo,več bi ga hoteli imeti. In čeprav mi gre Lojze na živce,se je izkazalo,da pa je on edini, ki ga ne muči pohlep.

Georges (27. 3. 2011 10:52:26) Jaz ne bi rekel, da Lojzetu za denar ni mar. Vsak evro prav pride. Vendar z njim nima sreče. Skušal ga je pametno naložiti, recimo v predsedniške volitve. Realno bi imel več možnosti, da ga oplemeniti, če bi vse skupaj dvignil in stavil na loto. Pa čeprav bi to potem izgubil v enem tednu, bi bil še na boljšem, in to iz dveh razlogov. Prvič: Ne bi se mu bilo treba trudit s kampanjo. In drugič: Na loteriji ne moreš izgubiti več kot si vplačal. Lojzek je pa kampanijo zaključil z zajetnim pufom

Na srečanju v Lukovici se je zbralo več kot sto fičkov, avtomobilov, ki jih zdaj na cesti skoraj ne srečamo več, a se jih prav dobro spomnimo.

SLOostržek (26. 3. 2011 16:07:36) To je bil avto. Letelu je, da ni res, seveda ne pri mečkačih na cesti. Razen po velikosti in udobnosti, se je kosal z marsikaterim bolj sodobnim avtom. Pa v garaži si lahko vse sam poštimal, sploh ni rabil servisev. Malo orodja, malo spretnosti, poznavanje motoristike in avto je bil poservisiran ena dva. Danes pa elektronika, kup obveznih servisev, lučke svetjo, da sloh ne veš za kaj, na servisu gledajo debelo, ker ne znajo prihtati zadev, itd. Res pa si moral imeti vedno gumičok na rezervi.

marker1 (26. 3. 2011 16:54:42) Ko smo šli na morje s fičkom, smo morali počivati pri Postojni, ker nas je vse bolelo od tresenja. Takrat drugih dostopnih za naš žep ni bilo. Lepe spomine imam nanj, če ne že zaradi drugega, zato ker je bil prvi avto. Če odmislim zatikanje čoka na vplinjaču, zaribanih "piksen" za volan, rje v ohišju žarometov je bil kar dober avto.

Nevtralni (27. 3. 2011 09:42:51) SLOostržek lepo napisano(v rezervi je prav prišla še kakšna prirobnica) :-)!marker1 imel sem dva,"naredil"preko 150.000 Km pa noben ni pretirano"tresel"!Ko gremo na morje se še sedaj vsaj dvakrat ustavimo!Pa ne zaradi tresenja ampak kavica, sendvič ali samo pijačka pač pašejo a ne?:-)Napake,ki si jih naštel so se pa pojavile predvsem tistim,ki avta niso vzdrževali!Sam nisem imel nobenih večjih težav s fičkom!Če bi imal prostor in čas bi si enega omisli še sadaj!:-)Pa lep pozdrav in srečno vožnjo

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin