Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 8. 2015,
13.56

Osveženo pred

1 mesec, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

fakulteta kariera študij izobraževanje advertorial

Petek, 28. 8. 2015, 13.56

1 mesec, 2 tedna

Vrhunski online študij v Sloveniji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Do kariernih presežkov je mogoče priti z novimi znanji in kompetencami, do katerih pa se ni preprosto dokopati, še posebej, če smo zaposleni in nam primanjkuje časa. Odločite se za on-line študij.

Študij je nekaj, kar mora biti stalnica v našem življenju, pa čeprav se nam zdi, da smo s tem poglavjem v življenju že opravili, ker imamo uspešno kariero. Še toliko bolj pa je stalno nadgrajevanje znanja pomembno za tiste, ki so na pomembnih položajih, delajo z ljudmi in imajo visoka pričakovanja glede svoje poslovne poti.

Vodje prihodnosti: vpišite se na sodobni on-line magistrski program

Vsem, ki se zavedajo, da se je za uspešnost podjetja vsak dan treba prilagajati spremembam, so namenjeni magistrski programi DOBA Fakultete.

Sodobna znanja s področij inovativnosti, kreativnosti in psihologije so namreč vedno bolj nujna za uspešno poslovanje. Ključ do uspeha vašega podjetja je torej skrita v vaši pripravljenosti na pridobivanje novih znanj.

Med študijem se boste urili v kreativnem in inovativnem razmišljanju, danes nepogrešljivi kompetenci pri vodenju in reševanju problemov. Čakajo vas zanimivi in aktualni predmeti z vsebinami s področja kreativnih poslovnih procesov, pozitivne psihologije, družbene odgovornosti, pa tudi ruščine in kitajščine.

Profesorji so strokovnjaki iz prakse z dolgoletnimi izkušnjami na področju, ki ga poučujejo.

Za uspeh se tudi nagradite

- Ste dovolj motivirani za študij? Potem vam tudi discipline ne bo manjkalo. Disciplino boste potrebovali, saj nimate določenega urnika, ampak si ga morate narediti enega.

- Enakomerno razporedite delo. Zavedati se morate, da boste na on-line študiju morali predelati enako količino snovi kot na klasičnem študiju.

- Naloge dokončajte pred predvidenim rokom oddaje. Vse roke za oddajo nalog in izpitov si skrbno zapisujte v koledar.

- On-line študij vključite v vsakodnevno rutino. Vsak dan za študij namenite vsaj eno uro.

- Bodite v stiku s kolegi na fakulteti. Odgovarjate na sporočila na spletnem forumu, bodite aktiven član internetnih diskusij.

- Izpita se lotite enako, kot bi študirali za klasičen izpit.

- Veselite se svojih uspehov! Ob vsakem uspehu na svoji študijski poti se nagradite s tortico ali masažo.

On line študij lahko sami brezplačno preizkusite tukaj.

Boste med uspešnimi?

Jernej Damjan, smučarski skakalec, diplomant programa Marketing: "Vedno sem si želel študirati, ampak ob moji odsotnosti je bilo to nemogoče. On-line študij na DOBA Fakulteti pa mi je to omogočil. Pri usklajevanju športnih in študijskih obveznosti nisem imel nobenih težav. Ker imam dobre komunikacijske sposobnosti, sem pozitivno naravnan in imam pravo znanje, verjamem, da bom po končani športni karieri tudi uspešno deloval v poslovnem okolju."

Manja Finžgar Jager, diplomantka DOBA Fakultete: "Ker sem mlada mamica in tudi mlada podjetnica, je bil on-line študij logična izbira. Poleg poudarka na inovativnosti, kreativnosti in timskem delu je bil študij na DOBA Fakulteti zasnovan tako, da je poudarek tudi na osebnosti. Tako mentorji kot profesorji nas spremljajo in spodbujajo, ter omogočajo, da se pri svojem študiju dobro počutimo in pri tem uspešno nadgrajujemo svoje znanje."

Violeta Bulc, evropska komisarka in gostujoča učiteljica na DOBA Fakulteti: "Vodja prihodnosti je predvsem velik človek, ki razume, čuti, zaznava in je sposoben sprejemati odločitve. Zato je zelo pomembno, da so vodje celovito razvite osebnosti, ki uživajo v uspehu drugih, uživajo v družbenem razvoju in znajo vse tehnološke napredne rešitve, ki se pojavljajo v prostoru in času, učinkovito uporabiti v dobro ljudi in v dobro vsesplošnega družbenega razvoja. Upam, da boste med njimi."

Ne spreglejte