Požar uničil hišo in gospodarsko poslopje

Včeraj okoli 11.45 je izbruhnil požar na stanovanjski hiši v Drbetincih, ki se je razširil še na gospodarsko poslopje. Oboje, veliko okoli 200 kvadratnih metrov, je pogorelo.

Foto: Matej Leskovšek

Materialna škoda po nestrokovni oceni znaša okoli 30.000 evrov.

Prve okoliščine so kazale na to, da gre za požig, zato so preiskavo prevzeli mariborski kriminalisti. Preiskavo je v navzočnosti ptujske okrožne dežurne državne tožilke vodil dežurni preiskovani sodnik okrožnega sodišča na Ptuju. Z ogledom kraja požara, ob pomoči kriminalističnih tehnikov in z zbiranjem obvestil so ta sum ovrgli ter ugotovili, da je do požara prišlo zaradi napake na električni napeljavi. Tujo krivdo so izključili, zato bodo policisti na pristojno tožilstvo podali poročilo. 

V Medvodah zagorelo za picerijo

V Medvodah gori kitajska restavracija, je danes zjutraj ob 8.09 na spletni strani sporočila uprava za zaščito in reševanje. "Ta zapis ne drži. Kaže, da je bila takšna prva informacija. Zagorela so drevesa in podrast za picerijo v Medvodah. Požar je pogašen, materialna škoda ni nastala, tudi objekt ni bil ogrožen," so nam pojasnili na policiji.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano