Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 6. 2011,
12.47

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

policija

Četrtek, 23. 6. 2011, 12.47

8 let, 1 mesec

V kozarcih gojil "nore" gobe

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Policisti Policijske postaje Kranj so bili v preteklem tednu uspešni pri preprečevanju in odkrivanju kaznivih dejanj v povezavi s prepovedanimi drogami.

Tako so minulo sredo v Kranju pri 33-letniku iz Kranja, ki je na ulici preprodajal drogo, našli pet zavitkov prepovedane droge – heroin. Kranjčan je imel prepovedano drogo spravljeno v prirejenem hlačnem žepu. Policisti so mu drogo zasegli, ga pridržali in ga privedli k dežurni preiskovalni sodnici, ki je zanj odredila pripor.

12 kozarcev halucinogenih gob Na podlagi zbranih obvestil in pridobljene odredbe za hišno preiskavo so policisti dan pozneje izvedli hišno preiskavo pri 31-letnemu Kranjčanu. Našli in zasegli so 12 kozarcev, v katerih je gojil halucinogene ("nore") gobe ter eno rastlino prepovedane droge – konoplja. Gobe in konopljo so mu policisti zasegli ter ga pridržali. V navedeni zadevi policisti še zbirajo obvestila in bodo po zbranih vseh obvestilih zoper 31-letnika podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in prehodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Na avtobusni postaji so ga zasačili z devetimi zavitki heroina

Prejšnji petek pa so policisti v bližini avtobusne postaje Kranj obravnavali 50-letnega Kranjčana, ki je imel pri sebi devet zavitkov prepovedane droge – heroin. Drogo so mu zasegli in ga pridržali ter zoper njega podali isto kazensko ovadbo kot v zgornjem primeru.

Na polovici leta že 60 kaznivih dejanj, povezanih z drogami Policisti in kriminalisti PU Kranj so v prvih petih mesecih letošnjega leta obravnavali in podali kazenske ovadbe za že okoli 60 kaznivih dejanj, zaradi kaznivih dejanj zlorabe prepovedanih drog. V lanskem letu je bilo podanih ovadb 200.

Ne spreglejte