Sreda,
31. 3. 2010,
15.04

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 31. 3. 2010, 15.04

3 leta, 8 mesecev

Si želite 7 dni brezskrbno uživati?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Prepustite se navdihu in pobegnite na Mauritius.

Tu vas pričakuje kraljestvo naravnih lepot z neskončnimi plažami iz belega peska, pogled na modrino morja, ki se preliva z nebesnim sijem, božanje sončnih žarkov na koži in topel pesek pod bosimi stopali ... Nepozabna doživetja in občutki, ki jih lahko kmalu na tem rajskem koščku sveta doživite tudi vi.

Mauricius: obiščite otok nasmejanih ljudi Mauricius združuje privlačno turistično ponudbo za vse okusa: razkošje in prikupno domačnost, intimno vzdušje ali zabavo in aktivnosti za vso družino. Oglejte si tropski vrt Pampelmousses, ki je z bogato zbirko več kot 500 vrst avtohtonega in eksotičnega rastlinja znan med botaniki po vsem svetu.

Pobegnite v preteklost: vonj 18. stoletja boste začutili ob obisku Eureke, tipične kreolske hiše, zgrajene v kolonialnem slogu, ki se ponaša kar s 109 vrati, čudovitim starinskim pohištvom in skrivnostnimi dragocenostmi. Starinski mlin, ki ga še vedno vlečejo voli, vas pozdravi z vonjem po trsnem sirupu, le korak dlje pa pred vašimi očmi nastaja topli rum. Sprejmite povabilo na kosilo v značilno kolonialno hišo francoskega plantažnika iz 18. stoletja – Clos St. Louis in se predajte tipičnim kulinaričnim užitkom.

Privoščite si kakšen dan sprostitev in poležavajte na peščenih plažah ali preprosto občudujte valove, ki se zaganjajo ob obalo in penijo ob vulkanskih pečinah.

Sprostitev in udobje na dlani Mir in sproščeno ozračje bosta pobožala dušo vsakega, ki si želi popolnega oddiha. Šumenje valov morja le nekaj korakov stran in dih jemajoč pogled na sinje modro morje – vse to v udobju vašega ekskluzivnega bivališča. Izbirate lahko med namestitvijo v hotelu ali se odločite za bivanje v zasebni vilami na plaži. Vzemite si čas za razvajanje v spa centru, sproščujočo masažo ali namakanje v jacuzziju, ki bo popolnoma sprostilo vaše čute. Privoščite si sočen koktejl ali sveže tropsko sadje, ki si ga lahko utrgate kar z drevesa, in se prepustite sladkim užitkom. Zvečer pa uživajte v sončnem zahodu in opazujte, kako se sonce zlije z morjem. Aktivno preživljanje počitnic ali poležavanje na plaži v senci palmovih vej – tu zadovoljijo prav vse želje in okuse.

Vaše sanjsko potovanje je bliže, kot si mislite Privoščite si nepozabno potovanje z agencijo Imperial Travel. Paket z bivanjem v hotelu Beau Rivage *****, 7 polpenzionov in udoben letalski prevoz dobite že od 2.498 €. S kartico Diners Club so vam na voljo še posebej ugodni plačilni pogoji – 6 obrokov brez obresti. Agencijo Imperial Travel odlikuje edinstven osebni pristop do vsakega potnika in jih tako postavlja na vodilno mesto v pripravi unikatnih potovanj po meri. Poslušajo vaše želje, z vami sodelujejo pri načrtovanju potovanja in naredijo vse, da vam zagotovijo najlepše počitnice v življenju. Tudi zato se njihove stranke vračajo k njim. Pridružite se številnim zadovoljnim in nasmejanim obrazom! Obiščite spletno stran www.sanjskapotovanja.com in izpolnite spletni obrazec ali pokličite na 080 13 82 ter se dogovorite za obisk.

 

Informacije in rezervacije: Imperial Travel, Tavčarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana www.pobegnitenatoplo.com , info@imperial-travel.info Nepozabna doživetja v objemu popolnosti.