Sreda,
29. 6. 2011,
7.58

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 29. 6. 2011, 7.58

8 let, 5 mesecev

"Še nobena vlada nam ni bila všeč"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Tako pri Janševi kot Pahorjevi vladi je veljalo, da sta imeli ob začetku mandata visoko podporo volivcev, potem pa je ta naklonjenost padala. Drnovšek je bil edini, ki je imel najvišjo podporo prav ob koncu mandata.

Georges (28. 6. 2011 12:41:33) Če smo odkriti in pošteni, nam doslej še nobena vlada ni bila všeč. Vse so nekaj težile z nekimi ukrepi in pokojninsko reformo in reformo zdravstva, davki... Mi smo tradicionalisti in ne maramo sprememb. Rabimo proračun, ki ga vedno zmanjkuje ampak nikoli ne zmanjka, rabimo čist zrak, da ga dihamo v avtomobilu ali doma na toplem. Davke naj le plačujejo, ampak tisti tabogati. Delovna mesta rabimo za Bosance, Moldavce in Poljake, mi pa za nas polno mizo in dober TV program, kjer vlade ne omenjajo.

NOVI GRIMI (28. 6. 2011 12:44:38) Najvišjo podporo je imela prva vlada. To pa zato ker je : bila izbrana na prvih povojnih svobodnih večstrankarskih volitvah, speljala je oplebiscit, speljala je osamosvajanje, uvedla je tolar, dosegla umik JLA , dosegla je mednarodno priznanje ključnih držav, pa še kaj se najde.... Kdaj bomo imeli vlado, ki bo v tako kratkem času naredila približno toliko?

AudiA5 (28. 6. 2011 14:27:21) Isto se bo zgodilo, če bo na vlado spet prišel Janša! Najprej veliko podpore, potem se bo pa spet videlo, da to ni to in mu bo podpora spet padla! Isti šmorn

Svojci poštne uslužbenke, ki so jo ubili v oboroženem ropu na pošti v Kresnicah, so za en dan pozvali javnost k bojkotu poštnih storitev.

Socialec007 (28. 6. 2011 12:19:41) Pošte žal ne moremo ignorirati,ker drugače ne moremo prejemati uradnih dokumentov,sicer pa bolj uporabljam mail.Mi je pa zelo neumno,ker prodajajo npr. pogrebne sveče pa torbice.Kdo jim to sploh dovolji,čakam na priporočeno poišljko da podpišem,ker je babnica izbirala torbico,potem pa še listal revije,ki jih prodadajo tam.groza kar se je zgodilo,pošto je treba drugače organizirati,predvsem je pa cel kupl mladine brez službe pa naj jih čuvajo.

PISSASO (28. 6. 2011 13:01:12) Morali bi bojkotirati vso blago, katero ne spada na pošto, saj pošte res izgledajo kot Ponte Rosso včasih. Moneyžderi pa se debelijo in delijo dobičke na račun vse bolj obremenjenih poštnih delavk.

Črna Hatiđa (28. 6. 2011 13:44:44) Iskreno sožalje svojcem! Sedaj pa pozivam ljubljanskega inkasanta in ostale župane,da najamejo resne varnostne službe4 in močne moške,ki bodo čuvali pošte-Daleč smo že,da gre življenje za 300 EUR.Ljudje smo se začeli braniti,enkrat te krade tajkun,potem župan,potem pa vlomilec.In res,na pošto ne spada nič drugega kot papir,denar se steka tudi od knjižic,revij kiča in primamlja lopove.Jaz vse to ignoriram! Čuvajmo Te pogumne uslužbence,težko delo imajo!