SiolNET. Novice Slovenija
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Rupel: Koalicija bo kompromitirala opozicijo

3

termometer

Dimitrij Rupel piše o aparatu trenutne koalicije, ki pripravlja izmišljene obtožnice zoper sedanjo opozicijo. Omenja tudi finske kolaborante, s pomočjo katerih so si izmislili zadevo Patria.

Rupel v svojem zapisu na spletnih straneh stranke SDS poudarja, da bo sedanja opozicija svojo nedolžnost lahko dokazala šele po volitvah, saj so vsa orodja v rokah levice.

O t. i. finskih kolaborantih Rupel tudi omenja znanko, vodjo uspešnega podjetja, ki naj bi mu dejala: "Zapomnite si. Vse kandidate in pomembna imena sedanje opozicije bodo kompromitirali oz. odstranili iz političnega prizorišča tako, da jih bodo zapletli v medijske, finančne, policijske in pravosodne preiskave. Stotine državnih uslužbencev, ki jih je v nasprotju s svojo retoriko in priporočili EU zaposlila sedanja vlada, vse dneve pripravljajo sezname in si izmišljajo obtožnice".

Med drugim piše tudi o tem, kako so si pred prejšnjimi volitvami pri t. i. levici s pomočjo finskih kolaborantov izmislili zadevo Patria in sprožili špekulacije o podkupninah za takratnega predsednika vlade in SDS Janeza Janšo.

Celotno pismo si lahko preberete na tej povezavi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin