SiolNET. Novice Slovenija
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Reberc še brez odvetnika

1

termometer

Nekdanjega veleposlanika v Madridu Petra Reberca so policisti osumili spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let. Obtožbe glede domnevne spolne zlorabe so se pojavile v razveznem postopku.

Starman: Nimam pooblastila "Lahko povem samo to, da sva se s Petrom Rebercem včeraj dobila, vendar še nimam njegovega pooblastila za zastopanje, zato tudi ne morem dajati nobenih izjav, poleg tega je postopek tajen," je za SiOL povedal Janez Starman, sicer tudi kandidat za koprskega župana. Preverjali smo namreč, ali drži, da je prevzel obrambo nekdanjega veleposlanika v Madridu, ki so ga policisti ovadili zaradi suma spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let.

Obtožbe so se pojavile v ločitvenem postopku Kot je znano, je minuli teden v dveh njegovih stanovanjih potekala hišna preiskava, po zaslišanju pred preiskovalno sodnico pa ga je slednja kljub vztrajanju tožilstva, da se ga pripre, izpustila na prostost. Preiskovalni sodnici je sledil tudi zunajrazpravni senat, ki je predlog tožilca zavrnil kot neutemeljenega. Kot razlog za pripor je tožilec navedel vplivanje na priče.

Neuradno smo izvedeli, da so se obtožbe pojavile v razveznem postopku.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin