Petek,
15. 4. 2011,
7.12

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 15. 4. 2011, 7.12

8 let, 3 mesece

"Odslej bom začel politikom stopati na glavo"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Medveda, ki je ugriznil gobarja, bodo lovci odstrelili, čeprav je kosmatinec pravzaprav le "ravnal v samoobrambi".

posavec1 (14. 4. 2011 10:34:48) Ljudje v okolici Velikih lašč in Ribnice smo desetletja živeli v sožitju. Zanimivo je bilo kdaj pa kdaj videti medveda ob belem dnevu sredi travnika, to je bil za nas dogodek in nihče ni kompliciral in niti pomislil ne, da bi bilo treba medveda odstreliti. Pustite živalim njihov prostor, pa bodo tudi one pustile vas. Vsak brani svoj teritorij.

zhaba (14. 4. 2011 10:40:47) Dejstvo je, da so se naselja vse preveč razširila v bivalni prostor divjih živali in so srečanja neizogibna. Dejsvo pa je tudi, da je ravno včeraj tekel pogovor z nekom, ki točno tam živi in je rekel, da je napadeni ena vaška gnjida, ki samo voha denar/odškodnino od lovske družine/zveze za "doživeti napad". Sploh pa, po mnenju strokovnjaka, medved silno redko ugrizne, ampak udari s šapami. Model je najverjetneje bil pijan kot čep, niti ne ve da ga je medo opraskal. Fuj!

anarhist Boni (14. 4. 2011 12:47:19) Odslej bom začel politikom stopat na glavo in če se bodo hoteli ubraniti, upam, da bodo določili za njih odstrel!!! By the way, veste, da v Sloveniji nimamo smrtne kazni niti za morilce?! To je zapisano v ustavi, sicer jaz ne vem, zakaj potrebujemo ustavo, ampak ravno tisti, ki zagovarjajo ustavo, jo pogosto, kakor v tem primeru kršijo. Ta medved je ravnal v samoobrambi, pa še v le-tej ni, sicer nenamernega napadalca, ubil. Sramota za civilizacijo 21. stoletja!

Na Slovenski popevki se je v tekmovalni program uvrstila tudi pesem, za katero je glasbo in besedilo napisal nekdanji poveljnik Morisa Anton Krkovič.

janez (14. 4. 2011 18:21:16) Imeli smo pojočega majorja, sedaj imamo generala. Evo, če stopita skupaj imamo že orkester, nastop Stožice, dirigent JJ, scena Krli, vokali Katarina, Eva, Majda. Vstopnice so na voljo v predprodaji na prodajnih mestih Ultre, SCT, Vegrada in pivovarne Laško. Za delavce, ki so na cesti akcijski popust.

Georges (14. 4. 2011 18:56:36) Ajde, da čujemo! Če zmaga na Evrosongu, mu pripada čin generala. Če brigadir pravi, da se za generala spodobi zmagovati, potem je že skoraj general. Morda po prihodnjih volitvah, kdo ve.... Potem bo lahko napisal še knjigo 'Od natakarja do generala'. Če ga dovolj mladega upokojijo, da ne bo končal na kakšni fronti, bo lahko v penziji na klopci pod svojim kipom harmoniko vlekel. Skratka, v sloveniji mrgoli čudežnih dečkov, ki se spoznajo na čisto vse. A je Erjavc tudi oddal svoj libreto?

Janči (14. 4. 2011 20:59:25) Super ideja, lahko ga spremljata še Troha kot kitara + back vokal in Peterle na orglice. Dirigiral jim bo pa Đanez Đansha, kot vedno.