Ponedeljek,
13. 6. 2011,
7.19

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 13. 6. 2011, 7.19

8 let, 5 mesecev

"Ni razloga, da bi obstajala možnost hitre zamenjave vlade"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Največja opozicijska stranka predlaga spremembo ustave, po kateri bi se lahko državni zbor razpustil sam, če bi tak predlog podprla absolutna večina.

Homer (12. 6. 2011 12:38:06) Kakršnakoli sprememba ustave bi morala biti potrjena na referendumu, sicer lahko pride do katastrofalnih manipulacij ene ali druge strani. Nobenega razloga ni, da bi obstajala možnost hitre zamenjave vlade (čez noč). Če spomnimo: do sedaj SDS v parlamentu še ni predlagal nezaupnice vladi ali Pahorju. Pravzaprav še nihče ni v parlament podal nezaupnice vladi ali PM. Če uspete OK, če ne pa pomeni, da ima Pahor dovolj podpore v parlamentu in boste pač počakali volitve 2012

bernd (12. 6. 2011 15:16:07) Janša ima vso možnost in pravico, da zahteva zaupnico vladi. Zakaj noče? Pahor je samovšečen povzpetnik in ne bo sam odstopil. Ampak JJ tudi nič ne naredi, le šimfa.

V rubriki Poglobljeno smo se tokrat lotili rejništva v Sloveniji.

pepi65 (12. 6. 2011 16:33:46) rejništvo ne more biti ljubezen do otroka kot ga ima starš.lahko pa ga pomagaš postaviti na pravo pot. To je delorejnika, ne pa da samo pri njem spi, je in hodi v šolo za ostalo pa ga ne briga. Rejniški otroci so lahko tudi zelo težavni saj večina prihaja iz tako ali drugače z.jebanih okolij. Je pa z otroci ogromno dela, in večina jih tudi pogosto menjava rejniške družine.

dekle (12. 6. 2011 17:41:15) V osnovni šoli sem imela sošolca, rejenca. Živel je, kot bi bil največji revež (strgana oblačila, obutev, pomanjkanje šolskih potrebščin,...). Rejniška družina pa se je vsako leto vozila z novim avtomobilom. Ne rečem, da so draga oblačila in ostale materialne dobrine dokaz dobre družine, ampak za 500€ je otroku res mogoče kupiti ogromno. Mesečno bi morali z računi dokazovati, koliko so zapravili za rejenca, ostalo pa naj se prihrani za čas njegove polnoletnosti.

V manj kot mesecu dni sta se na gorenjski avtocesti zgodili dve hudi prometni nesreči, v katerih se je prevrnil avtobus, obakrat nemški.

NOVI GRIMI (12. 6. 2011 09:58:48) Glede na to, da se kar veliko vozim z avtomobilom in to daleč so na nočnih vožnjah najnapornejše ure od 4 do 6 ure. Takrat ponavadi ustavim in malce zadremam. Vozniku avtobusa pa potniki in plan vožnje tega ne dovolita. Žal!

Celine (12. 6. 2011 11:18:33) NOVI GRIM Mislim, da imaš prav, tudi sama sem mnenja, da je šofer enostavno zaspal. Najbrž bi bilo bolje, da bi nočne vožnje ljudi malo zredčili ali vsaj drugače organizirali (dva šoferja, počitek ob določeni uri). Le zakaj se vsem vedno tako mudi?