SiolNET. Novice Slovenija
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ne, pisec o 'trenirkarjih' ni pravi…

4

termometer

Je, ni, je ali pa ni … Tako se verjetno sprašujejo vsi, ki so v tem tednu prebrali sporni zapis na spletni strani SDS, ki je znova razdelil Slovenijo.

Zapis naj bi spisal Tomaž Majer. Kar sedem Tomažev s tem priimkom je po uradnih statističnih podatkih v naši deželici, pa nihče ni avtor spornega zapisa. Zapisa, ki opredeljuje profil volivcev (šlo naj bi za volivce v trenirkah) Jankovićeve Pozitivne Slovenije, ki je relativna zmagovalka prvih predčasnih volitev pri nas. Kdo je torej Tomaž Majer, avtor spornega zapisa? Sploh obstaja pisec pod tem imenom, ali pa se je za njim, kot namigujejo mnogi, nekdo samo skušal skriti in izraziti svojo nestrpnost? O tem smo "pobarali" znane Slovenke in Slovence …

"Jaz mislim, da se je pod zapis nekdo podpisal s psevdonimom. Ne zdi pa se mi dobro, da se širi kakršnakoli nestrpnost, sem odločno proti temu!"

Ja, vem za trenirke, nisem se pa v to kaj poglabljal, zato ne vem, ali je Tomaž Majer res pisec zapisa …"

"Žal nisem povsem seznanjena z vsem okoli tega zapisa. Če doma ne bi imela majhnega dojenčka, bi pa šla tudi jaz na 'Prešerca' v Ljubljani, ko je bil zbor 'trenirkarjev' …"

"Glede trenirk, ravno jo dajem dol … Mislim pa, da pisec zapisa Tomaž Majer ne obstaja! Zagotovo pa obstaja tisti, ki je to napisal in ga 'mi' lahko celo dobro poznamo …"

"Zapis sem sicer prebrala, ne vem pa, ali pisec (Tomaž Majer) tudi zares obstaja, za to so pristojni drugi. Upam, da se je pisec predstavil s pravim imenom, ker če postavljaš neke trditve, potem si bistveno bolj kredibilen, če za temi trditvami stojiš. Sicer pa meni takšno pisanje ni všeč, se mi ne zdi potrebno. V naši državi pa obstaja svoboda govora in tudi takšne stvari lahko ljudje pišejo …"

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin