Ponedeljek,
6. 6. 2011,
14.17

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 6. 6. 2011, 14.17

8 let, 5 mesecev

"Naslednja reforma bo morala biti še hujša"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Čeprav je pokojninska reforma na referendumu padla, je očitno, da bodo spremembe na tem področju potrebne. Vprašanje je, ali ima opozicija pripravljen odgovor, ki bo volivcem všeč.

maj (6. 6. 2011 08:21:23) O takih zakonih, ki predvidevajo od-rekanje nimajo nikjer na svetu referenduma, ker bi povsod bili proti. Žal brez reforme ne bo šlo in naslednja bo morala biti še precej hujša. Žal boljšega premiera kot je Pahor trenutno ne vidim v naši politiki, če pa janša koga pozna naj pa pač vloži konstruktivno nezaupnico in izglasuje novega premiera-če bo dober ga bodo poslanci podprli. Tehnična vlada pa ni nobena rešitev, ker kar bodo pametnega naredili bo itak vse zavrnjeno na referendumih.

urkon (6. 6. 2011 09:20:15) Ko bo vladajoča garnitura(katerakoli)zarezala v javno upravo,pocenila in skrajšala prezapletene in mučne postopke se bo povrnilo zaupanje v politiko.Da se to zgodi morajo priti v vlado tkšni,ki so že sami kaj naredili in se borili z mlini na veter.Imam občutek,da zdajšna generacija politikov nima izkušenj z aroganco javnih služb ampak je proizvod,je vzgojena v tej "javni službi".Ceh javnih uslužbencev,ki izvajajo represijo nad državljani. Pa ne po želji izvajalcev ampak gospostva z agencij in m

Na "superreferendumu" so bili vsi trije zakoni, ki so bili postavljeni na milost in nemilost volivcem, zavrnjeni z občutno večino. A glede na nizko udeležbo to še ne pomeni premoči opozicije.

kuronja (6. 6. 2011 09:24:12) Najbolj zanimivo je to, da je bilo tistih proti celih 28%, od vseh volilcev v republiki Sloveniji! Koliko pa imajo "desne" stranke skupaj volilcev, se pa tudi ve! Sedaj se bo pa govorilo, kako je 70% ljudi proti, ma dejte lepo vas prosim...

ttonee (6. 6. 2011 10:47:50) Zakaj ne povdarite 33% udeležbo - in to je potem večina? Na referendumu so bili Janševi, delavci na črno in upokojenci ki žele, vse drugo kot stabile pokojnine. pa še drugi koristolovci. Pametni ne hodijo več na referndume.

Italijanska modna hiša Fendi je v svojo kolekcijo za prihajajočo zimo na zgražanje javnosti vključila tudi krznene kose, mi pa smo slovenske modne obraze povprašali, kako sami gledajo na uporabo krzna v modi.

basta (6. 6. 2011 08:56:38) Da nekdo, ki je proti krznu je aline je mesa, nosi ali ne nosi usnjene čevlje, še vedno ne spremeni dejstva, da so živali za krzno - predvsem DIVJE - gojene in umorjone na izredno KRUT način. Tudi pri mesu ni dosti drugače in tudi tu demagogija na eni in drugi strani ne spremeni dejstva. Smrt je ednia dobra stvar, ki se vsem tem živalim zgodi v njihovem bednem življenju.

Dajana (6. 6. 2011 10:26:41) Živali so na svetu zato, da so hrana drugim živalim in ljudem! Ko jih ubijejo, jih ne boli, saj gre njihova duša naprej v drugo telo. Žival se ne rodi z mislijo, da bo pristala nekje na nekem krožniku nekomu za kosilo. Žival pač neskončno uživa v življenju. Ko ga je konec, pa gre takoj v drugo telo uživat. A lahko nehate delati dramo iz popolnoma naravnih stvari????? Ne, nisem za krzno in ga ne nosim. In se strinjam, da umetno krzno naredi živalim več škode. :(