SiolNET. Novice Slovenija
0,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ob preiskavi nasilja v družini policisti osumljencu zasegli orožje in drogo #foto

0,63

termometer

Konoplja
Foto: PU Novo mesto

Policisti so pri 57-letniku zaradi nasilja v družini opravili hišno preiskavo. Zaradi groženj in nezanesljivosti so osumljencu, ki ima orožno listino, odvzeli orožje. Zasegli so tudi 122 sadik konoplje. Policisti bodo zoper osumljenca vložili kazensko ovadbo, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Sevniški policisti so na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 57-letniku, ki je grozil žrtvi kaznivega dejanja nasilja v družini, piše STA.

Zaradi groženj z orožjem in nezanesljivosti so policisti osumljencu, ki ima orožno listino, zasegli dve lovski puški, pištolo in več nabojev. Med hišno preiskavo so odkrili tudi prirejen prostor, v katerem je gojil prepovedano konopljo. Zasegli so 122 sadik konoplje, posušene delce konoplje in pripomočke za gojenje.

Pobuda za odvzem orožja

Policisti bodo zoper osumljenca na pristojno tožilstvo vložili kazensko ovadbo zaradi kaznivih dejanj nasilja v družini ter neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog. Na upravno enoto bodo podali pobudo za odvzem orožja in uvedli postopek o prekršku zaradi nepravilne hrambe, so zapisali na policiji, piše STA.

Konoplja Foto: PU Novo mesto

Konoplja Foto: PU Novo mesto

Konoplja Foto: PU Novo mesto

Konoplja Foto: PU Novo mesto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin