Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 2. 2011,
7.37

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 10. 2. 2011, 7.37

8 let

"Na dan z imeni!"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

France Bučar izjave o kasti povzpetnikov, ki obvladuje Slovenijo, ni hotel natančneje pojasniti, poudarja pa, da ti povzpetniki prihajajo tako z levega kot tudi z desnega pola.

Janez Pavel I. (9. 2. 2011 13:37:15) Tale izjava bo po mojem še najbliže resnici. Očitno je nekaterim zelo prav prišlo, da so narod razdelili striktno na dva bloka, levega in desnega. S takšnim manevrom so pozornost ljudi preusmerili stran od dejanskih problemov in se tako brez problema prilastili družbene lastnine. Takšnih kalibrov pa je na obeh političnih strneh več kot dovolj! V bistvu je najbolj žalostno to, da so takšni kalibri na obeh političnih polih vodilni!

Davkoplačevalec (9. 2. 2011 13:44:25) G. Bučar, kapo dol. Starost vam je res načela kožo, umi pa vam dela več kot odlično. Ko bodo zaslepljeni in lahko vodljivi državljani videli, da so slabi tako levi kot desni, bodo mogoče se odločili za sredino. Narod je razdeljen na dva pola, ki se med seboj javno pljuvata. V zakulisjo pa delajo svoje računice in se smejijo. Deli in vladaj. Razdeli (narod) in kasiraj. Dobro jim uspeva. Pa ne toliko, ker bi bili tako spretni, temveč ker je večina vas naivnih. To se vidi in kometarjev. Udri po..?!

laik (9. 2. 2011 14:34:41) Halo Bučar !!! Kaj je to šank demokracija!! Ja vsi vemo, ne bom o tem javno govoril!! KAJ TE JE STRAH ??! KOGA ??!! Na dan z imeni!! Dr. Drnovšek je imel več poguma. Javno je povedal kdo je princ teme. Kdo je hujskač !! Koga je obsedel lucifer. To potrebujemo Bučar. Človeka, ki bo imel pogum, ki bo javno imenoval lopove, pa naj bodo levi ali desni. GOVORIMO O RAZKLANOSTI NA LEVE IN DESNE, POTREBUJEMU RAZKOL MED POŠTENIMI IN KRIMINALCI!

Turistični delavci so prepričani, da bo letošnja smučarska sezona trpela predvsem zaradi poenotenih zimskih šolskih počitnic.

Jos (9. 2. 2011 21:44:00) Dragi turistični delavci. Porihtajte smučišča, hotele in ponudbo na smučiščih,... to je razlog za vaše slabo poslovanje, ne pa en teden enotnih počitnic. Lahko mirno rečem, da so Slovenska smučišča izpod kritike. Še dobro da imamo Hrvaško, ki vas že leta in leta rešuje in blaži vašo nesposobnost.

dvojka (9. 2. 2011 22:02:44) Sramota,da se turistični delavci zgovarjajo na teden počitnic,ki naj rešujejo slovenski turizem. Kot so že predhodniki napisali naj si grejo ogledat smučišča in druge turistične usluge v tujino, kjer smuča in dopustuje ogromno slovencev,da bodo videli zakaj škriplje domačemu turizmu.

heroj (10. 2. 2011 00:09:33) Bedarija ta sprememba počitnic ... tisti, ki imajo namen smučat si itak vzamejo bolj ugodne termine konec januarja, začetek februarja ali pa potem marca. Pri stricu so bili glih v taki situaciji, da sta otroka bila v dveh "conah" za počitnice. Pa ni bil to nikoli problem. Bilo je kvečjemu super, ker smo tako lahko tudi ostali manjkali, da smo šli kakšen dodaten dan smučat :)

Ne spreglejte