Torek,
10. 5. 2011,
7.12

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 10. 5. 2011, 7.12

8 let, 3 mesece

"Karel se obnaša kot kurtizana"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Stranka DeSUS je z izstopom iz koalicije grozila že večkrat, zdaj pa je grožnjo vendarle uresničila. V koaliciji so kljub temu prepričani, da bodo mandat izpeljali do konca.

svoboda govora (9. 5. 2011 15:34:00) Slovenski politiki so nepismeni, saj ne poznajo pomena besede koalcija. Koalicija je zveza strank, za dosego skupnega cilja. Mi nimamo ne zveze strank ne skupnega cilja.

takko33 (9. 5. 2011 16:42:17) UUPS,HE DID IT AGAIN! Užaljeni kalimero zopet v glavni vlogi limonade "Umor politike po slovensko".A to ne pove vsega?Za talce majo državo,vsi.Pa niti osnove politike jim niso jasne,namesto,da bi se šli spopad dobrih idej/najboljših rešitev za posameznika in družbo,se gredo vedno kupčkanje in prepire?Zakaj le?Ker to ni težko,tu ničesar ni treba znat.Lonček zato znajo pristavit še sindikati.Dajmo šanso ljudem,ki celo kaj znajo.Pridruži se gibanju "Zaskrbjeni za Slovenijo" na facebooku.Povej dalje

donkihot (9. 5. 2011 16:44:26) Karel se obnaša kot kurtizana, vendar je to, kot je že rekel ( 6-strelec1 ) navadno politično prostituiranje. Že ministrstva, ki jih je prevzemal ( za obrambo, za okolje ) nikoli niso bila v kontekstu članov njegove stranke. Levi ali desni, v prvi ali drugi vrsti, vsi pri koritu, ne bodo nikoli lačni. Lačni bodo upokojenci, ki vedno bolj tonejo v brezno životarjenja in prav tako z njimi celoten delavski razred.

Opozicijski prvak Janez Janša je prepričan, da bi bile predčasne volitve najboljša rešitev za trenutni politični položaj v Sloveniji.

lučka (9. 5. 2011 16:49:27) Mislim, da si Janša domišlja, da bo on spet na vladi. Se mu ne zdi, da je že zelo dolgo na politični sceni in bi se moral umakniti iz politike. Kritizira to vlado kot,da je bila njegova vlada kaj boljša. Tajkuni so se pojavili prav pod njegovo vladovino. Slovenijo so pokradli in uničili podjetja pa se jim ni nič zgodilo. Denar so si naložili v tujini in lepo uživajo v blagostanju sedaj ko so ljudi spravili na cesto. Kakšno vest imajo

Anna (9. 5. 2011 17:05:12) Janša: "Volitve so lahko že jeseni."..........seveda so lahko, ampak najprej dajte "odpoved" poslanci in poslanke, pa se bo začela zadeva odvijati. V Sloveniji še nismo doživeli odpovedi parlamentarca. In drugič, kje piše, da boste ravno vi pravšnji kandidat mandatarja za katerega bi se ljudje odločili. Si bom dovolila pomisliti, da je večina sita vseh vas, ki jih že dvajset let gledamo kako kolobarite s položaja na položaj.

burja1 (9. 5. 2011 17:18:12) Predčasne volitve so dejstvo.Problem je v tem ,da bodo ostali isti ljudje na položajih i.Res se večkrat vprašam ali res ni novih obrazov na sl.politični sceni.stara garda ,ki guli poslanske klopi ža več kot 10 let pa naj gre na njivo koruzo in krompir okopavat.