SiolNET. Novice Slovenija
0,76

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Iz prodaje odpoklicali piščančja nabodala

0,76

termometer

Nabodala | Podjetje Pivka perutninarstvo je iz prodaje odpoklicalo piščančja nabodala Pivka v količini 400 gramov. | Foto: Pivka perutninarstvo
Podjetje Pivka perutninarstvo je iz prodaje odpoklicalo piščančja nabodala Pivka v količini 400 gramov. Foto: Pivka perutninarstvo

Podjetje Pivka perutninarstvo je iz prodaje odpoklicalo piščančja nabodala Pivka v količini 400 gramov. Podjetje je namreč od uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin prejelo poročilo o preizkušanju, iz katerega je razvidno, da je vzorec ocenjen kot nezadovoljiv, a ob ustrezni toplotni obdelavi ni nevaren za zdravje.

Kot so sporočili iz podjetja Pivka perutninarstvo, je izdelek v poročilu ocenjen kot nezadovoljiv, ampak ob ustrezni toplotni obdelavi pri temperaturi nad 82 stopinj Celzija in ob upoštevanju pravilnega higienskega rokovanja, ki je navedeno na deklaraciji izdelka, ni nevaren in ne pomeni tveganja za zdravje ljudi. Poročilo so od uprave dobili danes popoldne, so še zapisali.

Lot oznaka izdelka je 9465, rok uporabe pa je 24. november 2019. Podjetje kupce prosi, naj se za vračilo izdelka obrnejo na mesto nakupa.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin