Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
31. 3. 2015,
10.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 31. 3. 2015, 10.51

8 let

Generali vabi 20 talentov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Skupina Generali išče dvajset visoko motiviranih mladih s področja ekonomije, financ, informatike, digitalnega marketinga ali kvantitativnih predmetov.

Skupina Generali po vsem svetu išče dvajset mladih novih diplomantov in tistih, ki še niso diplomirali, a bodo kmalu, in sicer z mednarodnim profilom ter veščinami v ekonomiji, financah, informatiki, digitalnem marketingu ali kvantitativnih predmetih, kot sta matematika in statistika.

Mladim ponujajo mednarodni izobraževalni program, s katerim želijo privabiti mlade talente, da bi se razvijali v Skupini Generali in se posvetili globalni karieri. Program bo trajal od septembra 2015 do marca 2017. Globalni program vključuje izobraževanje za pridobitev diplome MIB iz zavarovalniškega managementa Skupine Generali, ki je bil razvit v partnerstvu s šolo poslovodenja MIB School of management iz Trsta. Izbrani kandidati bodo med izobraževanjem zaposleni pri Skupini Generali, v tem času bodo delali na delovnih mestih v različnih poslovnih sektorjih v 60 državah, kjer Generali posluje.

"Iščemo visoko motivirane mlade, ki želijo ustvarjati v dinamičnem okolju in bi tudi sami radi prispevali k spremembam. Generali tokrat mladim ponuja priložnost, da se pridružijo korporativni skupnosti, ki spodbuja k ustvarjanju v stimulativnem mednarodnem okolju ter k prevzemanju zahtevnih nalog in vlog," je dejala Monica Possa, direktorica Skupine za kadre in organizacijo.

Pogoji: - izjemna akademska kariera, - manj kot dve leti delovnih izkušenj (prostovoljno delo in prakse so izključene), - odlično strokovno znanje angleščine in vsaj še enega jezika, - od septembra 2015 razpoložljivost za poln delovni čas, - vsaj štirje meseci delovanja v tujini (delo, študij, prostovoljno delo), - visoka motiviranost, odprti duh, želja po globalnem delovanju.

Rok za prijave je 12. april 2015.

Ne spreglejte