SiolNET. Novice Slovenija
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

FLEKS ZA MLADE

1

termometer

Da bodo varno razprli svoja krila.

Rastejo hitro, naši malčki, kajne? Danes še varni v maminem naročju, jutri že samostojni ob prvih izzivih, ki jih prinaša življenje. Katero šolo izbrati? Kateri poklic bo pravi zame? Kako se bom osamosvojil? So lastno stanovanje le sanje? Danes težko ugibamo, kam jih bodo popeljale njihove želje, talenti in interesi. Kmalu bodo morali težke odločitve sprejemati sami. Mi pa si želimo le eno - pomagati jim. Prav v ta namen smo zasnovali investicijsko zavarovanje FLEKS ZA MLADE, ki vam s svojo prilagodljivostjo omogoča, da pravočasno poskrbite za prihodnost otrok. Gre za prvo pravo prilagodljivo zavarovanje za otroke, ki lahko postane njihova popotnica za vse življenje. Privarčevana sredstva bodo otroku na razpolago v obliki mesečne rente, enkratnega izplačila ali kombinacije obojega.

Iz malega zraste veliko

FLEKS ZA MLADE bo vašim otrokom pomagal pri uresničevanju njihovih sanj, vam pa omogočal mirno spanje. V okviru FLEKSA ZA MLADE boste namreč življenjsko zavarovani, otroku pa boste z varčevanjem, ki je sestavni del zavarovanja, zagotovili finančna sredstva za odraščanje. Otrok je na polici nezgodno zavarovan, kar pomeni, da odpade vsakoletna skrb za ureditev tovrstnega zavarovanja ob začetku novega šolskega oziroma študijskega leta. FLEKS ZA MLADE omogoča varčevanje že s 25 EUR mesečno. Poleg rednih obročnih vplačil pa omogoča tudi investiranje dodatnih enkratnih zneskov ves čas trajanja zavarovanja. Prav zato FLEKS ZA MLADE ni le kombinacija zavarovanja in varčevanja, temveč tudi investiranja. Ker zavarovalna doba ni vnaprej določena, je sklenitev zavarovanja enostavnejša. O tem, kdaj bo otrok izstopil iz zavarovanja, bo lahko glede na bodoče potrebe in finančne zmožnosti odločal kasneje. FLEKS ZA MLADE lahko postane otrokov sopotnik za vse življenje.

Prilagaja se vam vse življenje

Poglavitna prednost zavarovanja FLEKS ZA MLADE je njegova fleksibilnost. Ta vam omogoča prilagajanje zavarovanja otrokovim potrebam, vašim željam in zmožnostim. Poleg prilagodljivosti vplačil, izplačil in naložbenih možnosti FLEKS ZA MLADE omogoča možnost zamenjave zavarovane osebe med trajanjem zavarovanja, kar je novost na slovenskem trgu. Prav omenjena lastnost je tista, ki otroku omogoča, da ga FLEKS ZA MLADE lahko spremlja vse življenje. Z dopolnitvijo 26. leta starosti namreč lahko na polici prevzame tudi vlogo zavarovane osebe.

Kako do FLEKSA ZA MLADE?

FLEKS ZA MLADE lahko sklenete v vseh poslovalnicah Zavarovalnice Triglav ali pri našem zavarovalnem zastopniku oz. svetovalcu. V poslovalnicah in na prodajnih mestih Zavarovalnice Triglav so vam na voljo informativne brošure. Vedno pa lahko pokličete tudi na brezplačno telefonsko številko 080 555 555. In še posladek: Pokukajte na www.triglav.si/nagradnaigra in se potegujte za tri privlačne nagrade.

Andreja Pelc Izvršna direktorica za trženje osebnih zavarovanj Zavarovalnica Triglav, d.d.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin