Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 9. 2015,
10.12

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

advertorial NLB spletna banka finance varčevanje mobilna banka

Četrtek, 17. 9. 2015, 10.12

2 meseca, 1 teden

Finance pri roki – vedno in povsod

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Z mobilnim telefonom lahko zdaj dostopate do osebnega računa, pregledujete stanje na plačilnih karticah, plačujete položnice in še mnogo več.

Imejte nadzor nad svojim finančnim stanjem

Finance imajo pomembno vlogo v našem življenju, zato ima pomemben vpliv na našo kakovost bivanja tudi to, kako z njimi ravnamo. Ne glede na razlike v premoženju, si z doslednim upravljanjem lahko zagotovimo finančno varnost, ki nas bo razbremenila vsakodnevnih skrbi.

Skrb nad financami se začne pri obvladovanju porabe

Pomembno je, da razvijete razumen odnos do denarja in razmislite, kako ga razporediti. Najpomembneje pa je, da imate stalen nadzor nad porabo. Zato redno spremljajte in nadzorujte svoje finance, s čimer boste veliko lažje dosegli svoje finančne cilje in se izognili prevelikemu zadolževanju.

Vpogled v svojo banko ne glede na to, kje ste

Če boste imeli stalen dostop do svojega finančnega stanja, boste že storili velik korak k urejenemu finančnemu stanju.

Optimizirajte upravljanje s svojim bančnim računom. To vam omogoča mobilna banka Klikin, aplikacija, ki jo lahko namestite na mobilni telefon s platformama iOS in Android.

Nato pridobite generator enkratnih gesel OTP ter pristopite k mobilni bank Klikin. Generator OTP aktivirate v aplikaciji ter se s številko PIN prijavite v mobilno banko. Potrebujete le še internetno povezavo in že lahko varno, preprosto in udobno pregledujete svoj osebni račun ter urejate druge plačilne obveznosti.

Namestite aplikacijo in začnite udobno in varno poslovanje:

#1 Brezplačno prenesite in namestite aplikacijo Klikin (iOS/Android).

#2 Pridobite generator enkratnih gesel OTP, če ga še nimate, in pristopite k mobilni banki Klikin. Generator enkratnih gesel OTP lahko naročite osebno v NLB Poslovalnici, v NLB Kliku, v poglavju Naročila (samo za uporabnike NLB Klik) ali na tej spletni strani.

#3 Aktivirajte generator OTP v aplikaciji s serijsko številko in aktivacijsko kodo, ki ste ju prejeli prek e-sporočila in SMS-sporočila, in vstopite v banko Klikin s številko PIN, ki ste jo sami določili ob aktivaciji generatorja OTP.

*Podrobnejša navodila za namestitev si oglejte tu.

Do osebnega računa dostopajte 24 ur na dan

Z mobilno banko Klikin boste vedno na tekočem, saj vam bo vpogled v stanje in promet vašega osebnega računa vedno na voljo. Lahko boste tudi spremljali stanje na pooblaščenskih osebnih in varčevalnih računih.

Poleg tega boste imeli vedno nadzor nad stanjem vašega varčevalnega računa ter stanjem in prometom na plačilnih karticah.

Če se karkoli zgodi z vašo kartico, lahko prek Klikina tudi blokirate izgubljeno ali ukradeno kartico.

Slikaj in plačaj – plačevanje položnic je zdaj zares tako preprosto

Položnice zdaj lahko plačate s hitro funkcijo Slikaj in plačaj. Kamero mobilnega telefona usmerite v levi del položnice, počakajte, da se skeniranje podatkov konča, nato pa le še dokončajte plačilo.

Položnice lahko vedno plačate tudi z ročnim vnosom podatkov, uporabniki NLB Klika pa lahko uporabite shranjena Hitra plačila.

Ne spreglejte