Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 2. 2015,
9.57

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Fakulteta za management advertorial študij menedžment

Sreda, 11. 2. 2015, 9.57

2 meseca, 1 teden

Do prave službe po pravi poti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Veliko mladih se sprašuje, ali jim bo študij koristil. To razmišljanje je odveč - odgovor je seveda pritrdilen. Zato pogumno izberite študij, ki vas zanima, in uživajte na poti do prave službe.

Izberite fakulteto, ki vam bo dala kakovostno in uporabno znanje

Pri izbiri študija je seveda najpomembnejše, da izberete takega, ki vas bo sploh zanimal in veselil. Izjemno pomembno je tudi to, da bo izbrani študij kakovosten in vam bo dal znanje, ki ga boste po diplomi lahko dobro unovčili. Stopnja izobrazbe že nekaj pomeni, a to, kar res šteje, je vaše znanje.

Če se še odločate, kateri študij bi izbrali, obiščite spletno stran Fakultete za management Univerze na Primorskem, kjer obljubljajo in zagotavljajo prijeten študij, katerega rezultat bo uporabno znanje. Za še več informacij vas vabijo na informativne dneve, ki bodo 13. in 14. februarja.

Zakaj študirati menedžment

Danes podjetja nujno potrebujejo znanja s področja načrtovanja, organiziranja, vodenja in nadziranja, tako v domačem kot mednarodnem okolju. Pri tem mora menedžer poznati teorije, koncepte in metode z različnih področij: ekonomije, financ, računovodstva, prava, komuniciranja in marketinga. Če vas zanimajo ta področja in si želite vedno novih izzivov v poklicu, imate odlično priložnost, da postanete dober vodja in menedžer ter prispevate k razvoju družbe.

Kreativno razmišljanje, reševanje problemov, delo z ljudmi … Nekaj za vas?

Na Fakulteti za management Univerze na Primorskem pravijo, da bodo v študiju pri njih uživali tisti, ki jih zanimata vodenje in upravljanje. Njihovi bodoči študentje naj pridejo visoko motivirani in naj bodo prizadevni, potem jim zagotavljajo, da bodo dosegali odlične rezultate. Študij je zasnovan tako, da se teorija in praksa prepletata in dopolnjujeta, zato ima študent po dokončanju že vsa potrebna znanja za uspešen začetek v prvi službi.

Menedžer ima veliko priložnosti za kreativno razmišljanje in inovativnost, reševanje problemov in delo z različnimi ljudmi tako znotraj kot zunaj organizacije. Vedno pa so odprta vrata za nadaljevanje študija na podiplomskih programih na področjih, kjer želite pridobiti bolj specializirana znanja.

Zaposlitvene možnosti menedžerja

Diplomanti Fakultete za management imajo veliko različnih možnosti za nadaljevanje svoje kariere. Študijski program zagotavlja odlično osnovo študentom, ki želijo kariero v široki paleti poklicev, ki opravljajo samostojno strokovno delo ter so del ekipe srednjega vodstvenega kadra v podjetju. Zaposlitvenih možnosti je resnično veliko:

- v srednjem menedžmentu, - v marketingu, - v kadrovskem menedžmentu, - v računovodstvu, - v podjetjih, ki ponujajo bančne in finančne storitve, - v trgovski dejavnosti, - v zdravstvu, - v državnih službah, - v storitvenih dejavnostih, - v neprofitnih organizacijah, - ali na lastni podjetniški poti.

Ne spreglejte