Torek,
14. 6. 2011,
7.19

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 14. 6. 2011, 7.19

8 let, 5 mesecev

"Da podizvajalcev ne plačaš, je pa primerno?"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Protestno vožnjo tovornih vozil, ki so jo na delu pomurske avtoceste zaradi nepoplačil pri gradnji avtocest organizirali podizvajalci, so pri Darsu ocenili kot neprimeren način protesta.

panter 77 (13. 6. 2011 15:45:04) neprimeren način protesta ?! To da podizvajalcev ne plačaš je pa primerno ???!!!! Duhovnikova &kompanija dajte se sami ukinit , ker vam očitno nihče v tej državi nič ne more

Barrett M107 (13. 6. 2011 16:13:54) Predlagam POPOLNO zaporo ceste vse dokler podizvajalci ne dobijo celotnega plačila skupaj z obrestmi. Vse dokler podizvajalci ne dobijo plačila pa zamrzniti plače vsem vodilnim na DARSU kakor tudi Ministru za promet-šlepanje.

Ker poslanci niso izvršili odločbe ustavnega sodišča in ustanovili občine Ankaran, so ustavni sodniki to storili sami.

Homer (13. 6. 2011 12:27:22) Edina logična odločitev. Glede Ankarana in ostalih "mikro občin", pa bi država (vlada, parlament) morala dati prednost poceni državi z manjšim številom večjih občin, ne pa to drobiti na "subatomske delce" zato da nekaj zafrustriranih posameznikov zdravi svoje ambicije po oblasti

ravbarkomanda (13. 6. 2011 14:02:13) Hja, tudi ustavni sodniki so zmotljivi. S svojimi dejanji so to že večkrat dokazali. Ne vem pa kdo njih lahko pokliče na odgovornost. Politike vsaj državljani lahko!!!

Tokrat smo za rubriko Prepričal nas je izbrali premierja Boruta Pahorja oziroma "tistega politika, ki je na poti iskanja konsenza izgubil stik z realnostjo".

KMETlČ (13. 6. 2011 11:17:48) Pahor je dokaz zato, kako lahko v Sloveniji prosperirajo slabiči ali egoisti. Egoisti tudi velikokrat iščejo kompromise. Najlažje je iskati kompromise. Je pa vprašanje, če je to tudi koristno za državo. Seveda ni. Pri nas je toliko stvari tako narobe, da kompromisi niso možni. Če v nekem podjetju delavci ne dobijo plač po pol leta, potem je zagotovo kriva država. Torej vlada. In kakšni kompromisi so tu še možni?

max-62 (13. 6. 2011 11:28:52) KMETIČ, jaz v tej garnituri ne vidim nikakršne možnosti, pa tu ne mislim samo levico, zato se povsem strinjam s teboj, največja ironija je v tem, vsi vedo, da tako ne gre naprej, pa zaradi položaja, ki ga zasedajo nočejo sestopit in dati možnost, da se do rednih volitev sestavi neka tehnična vlada z jasnim mandatom, da te stvari ki so sedaj blokirane in da se vzpostavi neko normalno stanje in vsak izgubljen dan v tem fijasku, ki smo mu priča, je za vedno izgubljen....