Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 3. 2011,
7.17

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 29. 3. 2011, 7.17

8 let, 2 meseca

"Barabon, ne pa politik"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Notranja ministrica in predsednica LDS Katarina Kresal je opozicijskemu prvaku Janezu Janši očitala, da se "izogiba plačilu odškodnine" in "poštnemu prevzemu odločb informacijske pooblaščenke".

maj (28. 3. 2011 15:35:38) Mi lahko prosim kdo pove kaj naj naredim, da se bodo modre kuverte, ki jih dobivam tudi pri meni vračale pošiljatelju kot nevročene??? To janši uspeva že eno leto, meni pa poštar 15 dan vrže v kaslc ali prilepi na vrata in je zadeva vročena.

mumbly (28. 3. 2011 16:16:51) Kaj pa če bi vsi državljani začeli z izogibanjem prevzema in plačila kazni. Kaj bi nas vse zaprli? Kaj je Janša boljši od drugih. Če je poslanec in predsednik stranke, še ne pomeni, da je nad državo in nad drugimi državljani. Moral bi biti svetel zgled vsem državljanom v časti in poštenju, ne pa da je ravno on tisti, ki v lastni državi ne spoštuje in ne upošteva lastnih institucij države. Pa kdo je on, da si to lahko privošči? Barabon, ne pa politik.

Bi bili libijski uporniki pripravljeni na pogajanja z Gadafijevim režimom ali želijo oblast zdrušiti za vsako ceno?

mario1 (28. 3. 2011 10:10:26) Cudi me, da Gadafi ni zmogel oceniti, da bi do konca zivljenja lahko ostal na oblasti in bil visoko spostovan, ce bi od 130 milijard, ki so mu jih zamrznili (koliko jih ima se na tajnih racunih se ne ve) "zrtvoval" recimo 30 za svoje ljudstvo. Ali veste, da bi s tem denarjem zgradili bolnisnico, tri sole, in nekaj sportnih centrov v VSAKEM mestu v Libiji!? Poleg tega se z avtocesto povezali vsa mesta... Res, mora biti dobesedno nor...

Zupi (28. 3. 2011 10:41:33) @mario1: Enako se tudi marsikateri Evropejec in Američan lahko čudi, zakaj njegovi "miroljubni" voditelji denar davkoplačevalcev raje vlagajo v vojne in finančne piramidne sisteme, sam pa v zameno dobi krčenje plač in socialnih pravic. Me zanima, koliko jim bo še do "demokracije", ko bo zaradi korupcije in brezglavega trošenja denarja zaropotalo tudi na Zahodu...

laik (28. 3. 2011 10:45:46) mario1 Ko so se začeli prvi protesti v Libiji, ni bilo nobenih zahtev v stilu: hočemo boljše zdravstvo, hočemo športne parke, hočemo boljše šolstvo, hočemo boljše plače, hočemo manjše davke, hočemo nove zaposlitve.... Edina zahteva je bila, Gadafi odidi. Povsem enako kot protibirokratski, jogurtni mitingi za časa Miloševića, ki so imeli samo en cilj, zrušiti aktualno oblast. Ko je v Bengaziju hotela policija protestnike razgnati, so jo napadli in razorožili. Protestniki niso hoteli dialoga.

Začelo se sojenje vzgojiteljicama in nekdanji ravnateljici vrtca v občini Kostel, kjer se je pred štirimi leti smrtno ponesrečil leto in pol star deček.

Barbara (28. 3. 2011 18:27:32) Zelo žalostno, da je umrl otrok, vendar pa se mi zdi nepošteno, da za to krivijo vzgojiteljice. 2 vzgojiteljici morata paziti na približno 20 otrok in hitro se lahko zgodi, da se eden izmed njih izmuzne. odgovornost bi moral prevzeti tisti, ki ni posrbel za primerna vrata, v tem primeru naj bi bila to občina.

Janči (28. 3. 2011 19:42:14) Višina kazni za vzgojiteljici in višina odškodnine je za vse nevpletene še najmanj pomembna. Pomembno je, KAKO BODO SPREMENILI sistem nadzora malčkov/zapiranja vrat v VSEH vrtcih po Sloveniji, da se ne bo še kje drugje kaj takega zgodilo.

Ne spreglejte