Preberite, kako bi vas lahko užalil Trump

Nobena skrivnost ni, da si marsikdo želi, da bi Donaldu Trumpu vzeli možnost tvitanja, saj so nekateri tviti predsednika ZDA zelo žaljivi, kar pa so so pri spletni strani lolsided.com odločili obrniti na šalo.

Foto: Reuters

Trump na Twitterju, tam ima 46,3 milijona sledilcev, pogosto obračunava s tistimi, ki se ne strinjajo z njim. Med predvolilno kampanjo je ostrino njegovih tvitov pogosto občutila njegova protikandidatka Hillary Clinton, zadnje čase se Trump največkrat huduje zaradi medijev, rad pa zbode tudi severnokorejskega predsednika Kim Džong Una. Kako pomembno sredstvo komunikacije za Trumpa je Twitter, kaže tudi to, da prek tega družbenega omrežja pogosto sporoča pomembne (politične) odločitve.

Pri spletni strani lolsided.com pa so se odločili, da bodo tudi navadnim smrtnikom omogočili priložnost, da izkusijo, kako bi bilo, če bi postali "zvezda" kakšnega od Trumpovih tvitov. Če vas mika, potem se vpišite v generator, ki so ga pripravili, s svojim Facebookovim računom in že boste lahko prebirali tvite. Ob tem pa velja opozorilo: ne bodite preveč presenečeni, če bo kateri od tvitov tudi prijazen (da, Trump zna na Twittrumpovem Twitterju tudi pohvaliti).

Primer tvita:
tvit, donald trump Foto: loolsided.com ("Kljub temu, kar ste morda slišali v lažnih novicah, je ******* čudovito dekle!")

Gre seveda za Trumpove stare tvite, generator pa namesto oseb, ki jim je bil tvit prvotno namenjen oziroma so bile "tarča" tvita, kot naslovnika zapiše vaše ime.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano