Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 10. 2014,
11.01

Osveženo pred

4 dni, 6 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

varčevanje pokojnina Modra zavarovalnica

Torek, 28. 10. 2014, 11.01

4 dni, 6 ur

Ste tik pred naslednjim ciljem – upokojitvijo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Čas upokojitve bi moral biti v znamenju zasluženega in brezskrbnega uživanja. Pa ste poskrbeli, da bo res tako?

Čestitamo! Ste že v ciljni ravnini ali tik pred njo in kmalu boste pretekli pot aktivne delovne dobe. Po približno 40 letih boste pritekli na cilj – upokojitev in čas bo za zasluženo uživanje.

Ste že poskrbeli, da bo to res čas uživanja?

Pokojnina je eden izmed pomembnejših finančnih ciljev, ki ste ga kadarkoli imeli. Če si ne morete privoščiti avta, vedno obstaja možnost javnega prevoza. Če ne morete zbrati dovolj denarja za nakup stanovanja, se lahko odločite za najem. In čeprav boste razočarani, vaš želeni izlet ni nujen, če si ga ne morete privoščiti.

Kaj pa, če si ne morete privoščiti upokojitve? Kakovost našega življenja po upokojitvi je namreč čedalje bolj odvisna od višine prihrankov, ki jih ustvarimo v času zaposlitve, in uspešnosti njihovega upravljanja.

Rešitev je na dlani. Modra renta!

Skrb za prihodnost bi se morala začeti že od prvega dne, ko prestopite prag prve zaposlitve, s postopnim in majhnim varčevanjem lahko dosežemo veliko. Ob upokojitvi vam bodo privarčevana sredstva predstavljala pomemben dodaten prihodek, ki vam bo olajšal mesečne skrbi.

Vse oblike Modrih rent (dodatnih mesečnih pokojnin) so:

• sklenjene hitro in preprosto, brez dodatnih administrativnih stroškov, • davčno ugodne, saj je obdavčena le polovica zneska in • v določenih oblikah dedne.

Vaša upokojitev še ni na obzorju?

Nič za to, pomembno, da so vaše misli osredotočene tudi na prihodnost, zato sprejmite pomembno odločitev o namenskem varčevanju, ki vam bo omogočilo lepšo starost in začnite z varčevanjem že danes.

Z rednimi individualnimi vplačili v pokojninski sklad boste tudi sami poskrbeli za finančno varno starost, obenem pa vsa leta do upokojitve koristili posebno davčno olajšavo, ki vam jo omogoča le dodatno pokojninsko zavarovanje.

Ne spreglejte