Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 12. 2022,
13.48

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nakup IMPT žeton IMPT vlaganje kriptovalute PR članek

Petek, 2. 12. 2022, 13.48

1 leto, 4 mesece

Navodila za začetnike

Kako kupiti IMPT žeton?

Oglasno sporočilo

Zaradi dramatičnega premika v odnosu do okolja tako s strani potrošnikov kot podjetij je nastal kripto projekt IMPT.io, ki je zaradi svojih inovativnih funkcij pripravljen na prevlado v sektorju zmanjševanja emisij.

Ključne točke o žetonu IMPT

  • IMPT.io je kripto projekt, osredotočen na zmanjšanje proizvodnje ogljika z uporabo ogljikovih dobropisov in inovativne platforme družbenih medijev.
  • Inovativna uporaba blockchain tehnologije omogoča platformi zagotavljanje preverljivih ogljikovih dobropisov, kar odpravlja tveganje prevar, povezanih z ogljikovimi krediti.
  • Projekt IMPT.io že sodeluje z več kot 10.000 vodilnimi svetovnimi blagovnimi znamkami.
  • Ekipo IMPT sestavljajo vodilni ljudje v industriji z dolgoletnimi izkušnjami.

Obiščite predprodajo IMPT!

Kako kupiti žeton IMPT?

1. korak: Ustvarite kripto denarnico

Za sodelovanje je najprej potrebno ustvariti kripto denarnico, ki podpira Ethereum (ERC). Dve najboljši denarnici sta MetaMask in Trust Wallet.

Finixio_21 | Foto:

Če želite ustvariti denarnico, najprej prenesite razširitev brskalnika ali mobilno denarnico. MetaMask ponuja podporo za oba, medtem ko boste pri Trust Wallet omejeni na mobilno denarnico. Kasneje je postopek namestitve podrobneje prikazan na zaslonu.
 
Prav tako si zabeležite obnovitveno kodo denarnice in jo shranite na varno mesto, da preprečite morebitne izgube, če pride do težave z napravo, kjer je naložena denarnica.
 
2. korak: Kupite ETH/USDT
 
Žeton IMPT temelji na ERC-20, torej ga je mogoče kupiti z uporabo ETH ali USDT, ki jih morate kupiti najprej. Ethereum lahko kupite na platformi eToro, ali neposredno na spletni strani IMPT.io s kreditno/debetno kartico prek Transaka.

Finixio_22 | Foto:

Pred samim nakupom, razmislite o pristojbinah za plin in želeni količini žetonov IMPT. Minimalni nakup je 10 IMPT, vendar se vam najbolj splača kupiti več IMPT v vrednosti kot 100 USD naenkrat, saj le tako lahko zmanjšate stroške pristojbin za plin.
 
Po nakupu ETH ali USDT nastavite kripto denarnico na omrežje Ethereum in prestavite sredstva s platforme v novo ustvarjeno kripto denarnico. Če kupujete ETH neposredno na IMPT.io, naj bo kripto denarnica predhodno povezana s platformo, da bo ETH lahko direktno poslan v denarnico po zaključku nakupa.
 
3. korak: Povežite denarnico

Novo kripto denarnico povežite s platformo IMPT.io. Pojdite na spletno mesto IMPT.io, pritisnite modri gumb »Poveži denarnico«, izberite MetaMask ali Wallet Connect in potrdite povezavo iz denarnice.

Finixio_23 | Foto:

4. korak: Kupite IMPT
 
Ko povežete spletno mesto IMPT.io in kripto denarnico, izberite način plačila (ETH ali USDT), določite število žetonov za nakup in pritisnite »Pretvori USDT« ali »Pretvori ETH«. Po zaključku predprodaje IMPT bo potekal dogodek generiranja (TGE) in prejeli boste svoje žetone IMPT.

Finixio_24 | Foto:

IMPT kripto žeton in napoved cene

Nasploh je kriptovaluta zaradi velike porabe energije dobila veliko kritik, saj naj bi bila škodljiva za okolje. IMPT bi lahko s sodelovanjem blockchaina in okolja pomagal izboljšati dosedanjo podobo, kar bi lahko pomagalo pritegniti veliko število trajnostnih vlagateljev, ki bi se sicer izognili kripto trgu. Posledično bi lahko postal IMPT najbolj trajnostna kriptovaluta za vlaganje. 
 
Ker se žeton IMPT uporablja kot naložba, se ljudje sprašujejo po ceni IMPT, ko bo enkrat izdan na odprtem trgu. Čeprav je ceno predprodajnega sredstva težko napovedati natanko, je prihodnost IMPT videti izjemno svetla.

Finixio_25 | Foto:

Projekt je dosedaj že sklenil partnerstva s številnimi vodilnimi blagovnimi znamkami, kar bi lahko pomagalo pri rasti ob objavi. Ker ocenjujemo IMPT kotizacijo med 0,028 USD in 0,06 USD, bi zgodnji vlagatelji takoj ustvarili znaten dobiček. Hkrati pa pričakujemo velik vzpon cen po objavi projekta na svetovnih borzah.
  
Finixio_26 | Foto: IMPT bo tudi ustvaril platformo družbenih medijev, kjer bodo ljude lahko prikazali količine nadomeščenega ogljika v obliki rezultata IMPT.io. Ko ljudje zvišajo rezultate, bodo lahko dosegli nove uvrstitve in ravni, ki jih bo nato mogoče prikazati neposredno na platformi. Prav tako bodo uporabniki lahko zamenjali svoje ogljikove dobropise za edinstvene NFT-je in tako zaslužili dvojne točke IMPT.io ogljikovega dobropisa.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd. 

Ne spreglejte