Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 5. 2015,
13.24

Osveženo pred

5 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Triglav zavarovanje advertorial

Natisni članek

Torek, 19. 5. 2015, 13.24

5 mesecev, 2 tedna

Kaj lahko danes naredimo za naše zdravje?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Zdrav način življenja je zagotovo na prvem mestu, saj veste, bolje preprečiti, kot zdraviti!

Vsi se zavedamo, kako pomembna je zdrava prehrana, gibanje, kakovosten in ustrezno dolg spanec, izogibanje stresu ..., zagotovo pa je eden večjih izzivov, kako vse to udejanjiti v hitrem tempu sodobnega življenja. Ne glede na nešteto tehnik, aktivnosti in nasvetov za zdrav način življenja, ki so nam danes na voljo, pa je skupno vsem – odgovornost za zdrav način življenja je odvisen od nas samih, le odločitev je treba sprejeti in pri tem vztrajati.

Navkljub zdravemu načinu življenja pa nas lahko preseneti bolezen ali poškodba. Pri zdravljenju bolezni ali poškodbe velja pravilo, da hitra diagnoza in zdravljenje v zgodnjih fazah bolezni omogoča boljše rezultate zdravljenja. Toda to ni tako preprosto, saj je za obisk pri specialistu pogosto potrebno čakati več tednov ali mesecev. Če se odločimo, da ne želimo čakati, pa lahko stroški samoplačniškega zdravljenja hitro narastejo, ob tem pa se moramo še sami ukvarjati z iskanjem ustreznega specialista, dogovarjanjem za obisk ...

Ko pride nepredvidljivo …

Ko začutimo, da nas naše telo ne uboga, kot bi moralo, si ne želimo dodatnih zapletov, ampak preprosto rešitev in hitre odgovore. Vzemimo za primer, da nas nenadoma popadejo hude bolečine v trebuhu. Bolečina nas prestraši, izčrpa, hkrati pa se skušamo spomniti, ali ni to morda prav ta ista, le močnejša, kot se oglaša že zadnjih nekaj mesecev. Potrebno bo do osebnega zdravnika, ta pa nas napoti k specialistu gastroenterologu. Naslednji korak je iskanje specialista in preverjanje čakalnih dob, ob tem pa razmišljamo, ali se ne bi raje odločili za samoplačniško specialistično zdravljenje in koliko bi nas to na koncu lahko stalo. Vse te skrbi nam lahko odpravi Celovita zdravstvena obravnava. Podobno, kot je za naše zdravje pomembna odločitev za zdrav življenjski slog, nam odločitev za Celovito zdravstveno obravnavo zagotavlja hiter dostop do specialistično ambulantnega zdravljenja.

Celovita zdravstvena obravnava

S Celovito zdravstveno obravnavo se vam ne bo potrebno obremenjevati, kje najti ustreznega zdravnika specialista, koliko bi znašali stroški specialističnega ambulantnega zdravljenja, koliko časa boste morali čakati, saj vam bo Triglav Zdravstvena zavarovalnica zagotovila potrebno specialistično ambulantno zdravljenje najpozneje v treh tednih. Celovito zdravstveno obravnavo sestavljata dve zdravstveni zavarovanji: Zavarovanje specialistično ambulantnega zdravljenja, ki zagotavlja hiter dostop do specialističnih pregledov, diagnostike, zdravil, ambulantnih posegov in posegov v dnevni bolnici ter ambulantne rehabilitacije v Sloveniji in drugih državah EU, in Zavarovanje operacij v Sloveniji ali tujini (EU, Švica), pri kateri vam zavarovalnica izplača dogovorjeno denarno nadomestilo za operacijo. Je lahko pot k zdravju še bolj preprosta in hitrejša? Storitev Celovita zdravstvena obravnava, ki jo ponuja Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, je namenjena vsem od 18. do vključno 63. leta starosti.

Hitro do zdravnika …

Zavarovancem Celovite zdravstvene obravnave je na brezplačni številki 080 66 22 11 na voljo Zdravstvena točka, kjer vam strokovnjaki pomagajo pri organizaciji specialistično ambulantnega zdravljenja, pomagajo pri uveljavljanju storitev iz zavarovanja ter skupaj z vami uredijo termin za obisk pri zdravniku specialistu. Za vprašanja o Celoviti zdravstveni obravnavi pokličite Zdravstveno točko na brezplačno telefonsko številko 080 66 22 11 ali pišite na tocka@zdravstvena.net. Enostavno do zdravnika prek klika!

Ne spreglejte