Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 7. 2017,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Gorenjska banka

Foto: Thinkstock in Gorenjska banka

Natisni članek

Gorenjska banka advertorial Tržič nepremičnine dom stanovanje

Torek, 4. 7. 2017, 7.00

2 meseca, 3 tedne

Stanovati daleč stran od mesta ali v strogem središču? Najbolje nekje vmes.

Vsebino omogoča Gorenjska banka

Foto: Thinkstock in Gorenjska banka

Pri nakupu stanovanja je vedno pomembno, da skrbno izberemo lokacijo, ki ji bomo po novem rekli dom. Če nam ni treba preveč gledati na višino cene, bomo lahko veliko bolj pozorni na vse, kar je pomembno pri nakupu stanovanja.

vila-a tržič gorenjska banka | Foto:

Ko nam postane jasno, da ne bomo več najemniki, ampak kar lastniki svojega novega doma, se začne "lov" – na pravi dom in pravo finančno rešitev, saj je nakup novega stanovanja gotovo največja investicija, ki se je lotimo v življenju. Ponavadi nas od nakupa odvrne prav previsoka cena.

Naše finančne zmožnosti včasih ne zadostujejo, da bi si lahko kupili svoje sanjsko stanovanje. Ob dejstvu, da je na voljo velika izbira odličnih finančnih produktov, pa si lahko vsaj malo oddahnemo in se posvetimo iskanju kotička, ob katerem nam bo zaigralo srce.

Eden takšnih je Bistrica pri Tržiču. Že ime kraja je dovolj vabljivo, da mu namenite nekaj svoje pozornosti in se mogoče pustite zapeljati številnim čarom, ki jih ponuja točno ta lokacija.

Dejavniki, ki so pomembni pri nakupu stanovanja

dom družina stanovanje | Foto:

Med najpomembnejšimi informacijami, ki so ključne pri iskanju najprimernejšega stanovanja ali hiše, so cena, velikost in lokacija nepremičnine.

Najpomembneje je, da si dom ustvarimo v kraju, kjer bo okoliška infrastruktura omogočala hiter dostop do večjih krajev in do središča najbližjega kraja. Še bolj idealno bo, če bomo stanovali na robu mesta, kjer imamo hiter dostop do glavnih cestnih žil, ne smemo pa pozabiti niti na bližino nakupovalnih središč, šol, vrtcev in otroških igrišč.

To so glavne prednosti življenja na obrobju mesta: v trenutku smo v naravi, ko potrebujemo določene storitve, pa smo mimogrede v središču mesta. Tako preprosto je tudi življenje v Bistrici pri Tržiču, kjer je v razkošni Vili-A na voljo osem prostornih, svetlih in razglednih stanovanj.

Več o Vili-A v Bistrici pri Tržiču si oglejte v fotogaleriji:

Fotogalerija
1 / 7

Kraj, kamor mestna megla ne seže

Vila stoji v idilični zeleni okolici ob glavni cesti na relaciji Tržič–Podljubelj, kar pomeni, da imamo do Kranja približno 15 minut vožnje, pa tudi Ljubljana oziroma drugi kraji niso več daleč. Staro mestno jedro Tržiča je oddaljeno manj kot kilometer oziroma dobre tri minute vožnje. Na dosegu roke je vsa ključna mestna infrastruktura (občina, šola, vrtec, banka, pošta, knjižnica ...). V neposredni bližini so tudi številna trgovska središča ter sodoben bazenski kompleks.

Še posebej bomo nad lokacijo navdušeni jeseni in pozimi, ko se bodo v nižinskih predelih Ljubljanske kotline ali Sorškega polja otepali goste megle, mi pa bomo prvo jutranjo kavo pili v družbi poživljajočih sončnih žarkov.

dom družina stanovanje | Foto:

Tržič, ki je od Ljubljane oddaljen samo 45 kilometrov, je raj za pohodnike, gorske kolesarje, turne smučarje, ribiče, lovce in druge ljubitelje neokrnjene narave.

Lokacija:

VILA-A v Bistrici pri Tržiču

Vila A v Bistrici pri Tržiču | Foto: Morebitni kupci si stanovanja lahko ogledate vsak četrtek med 12. in 18. uro, in sicer po predhodni najavi na tel. številki 04 208 41 86 ali 04 208 44 77.

Izvedeli boste vse podrobnosti o načinu prodaje (javno zbiranje nezavezujočih ponudb) in ekskluzivnem stanovanjskem kreditu Gorenjske banke.

Rok za oddajo ponudb je 1. 8. 2017!

Kako oddati ponudbo za stanovanje v Vili-A?

Sami določite, koliko ste pripravljeni plačati za stanovanje v razkošni vili pod zelenimi gozdovi.

Ponudbo v zaprti kuverti pošljite na naslov Imobilia GBK, d. o. o., Koroška cesta 4, 4000 Kranj, s pripisom "NE ODPIRAJ – ponudba za stanovanje Tržič".

V ponudbi zapišite ponujeno ceno za želeno stanovanje, ki mora biti najmanj enaka izhodiščnim prodajnim cenam. Lahko pripravite ponudbo za eno ali dve stanovanji, ki se obravnavata, če za ponujeno stanovanje ne bi bili izbrani kot najugodnejši ponudnik.

dom družina stanovanje | Foto:

Stanovanjski kredit "Vila-A"

Kredit "Vila-A" je namenjen kupcem stanovanj v večstanovanjskem objektu Vila-A v Bistrici pri Tržiču.

Kredit odlikujejo naslednje prednosti:

  • opazno nižja obrestna mera od standardne ponudbe bančnih stanovanjskih kreditov,
  • nižji stroški odobritve kredita za kreditojemalce, ki so že komitenti Gorenjske banke ali pa so pripravljeni to postati,
  • možnost zavarovanja kredita s kreditirano nepremičnino,
  • podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

Oglasite se v njihovi najbližji poslovalnici in preverite posebno ponudbo stanovanjskega kredita. Več informacij o ugodnem stanovanjskem kreditu pri Gorenjski banki lahko preberete tukaj.

 

Ne spreglejte