Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 5. 2023,
7.26

Osveženo pred

12 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Netflix delnice trgovanje PR članek

Sreda, 3. 5. 2023, 7.26

12 mesecev

Delnice Netflixa so prejšnji mesec poskočile za več kot deset odstotkov

Oglasno sporočilo

Netflix, podjetje, ki je revolucionaliziralo domače razvedrilo, je bilo v zadnjih letih žrtev lastnega uspeha. Pandemija covid-19 je privedla do hitrega porasta uporabnikov in leta 2021 je Netflix povečal število naročnikov za neverjetnih 18,2 milijona.

Netflix | Foto: Fortrade Cyprus Ltd. Foto: Fortrade Cyprus Ltd.

Po pandemiji covid-19 se je podjetje neizogibno soočilo z upočasnitvijo rasti naročnikov. Od takrat se je Netflix ukvarjal s finim prilagajanjem svojega izdelka in izboljševanjem njegove vsebine. Posledično je cena delnice podjetja v zadnjem mesecu poskočila za 14,94 odstotka.

Fortrade je, za vse tiste, ki jih zanima, kako se naučiti trgovati s cenami delnic Netflixa (tako imenovana finančna pogodba za razliko, angl. CFD), ali si preprosto želijo razširiti znanje, pripravil brezplačen vodnik "Kako trgovati s ceno delnic". Vodnik je prilagojen vsem nivojem znanja in ga lahko prenesete prek spodnje povezave.

Prenesite brezplačen vodnik "Kako trgovati s ceno delnic" tukaj.

Netflix ima trenutno 34,98-odstotni tržni delež v primerjavi s svojima glavnima konkurentoma, podjetjema Amazon (31,6-odstotni) in Disney (21,76-odstotni). Podjetje ima trenutno skupaj približno 231 milijonov naročnikov, kar je štiri odstotke več kot leto prej. Naslednje finančno poročilo, ki bo objavljeno aprila, naj bi pokazalo, da je število naročnikov naraslo za 4,69 milijona. Z namenom nadaljevanja globalne širitve in privabljanja novih naročnikov je podjetje dejansko znižalo cene v več kot 30 državah.

Prenesite brezplačen vodnik “Kako trgovati s ceno delnic” tukaj.

Viri: BBC, MarketWatch, Bloomberg terminal, Statista

CFD-ji so zapleteni in zelo špekulativni instrumenti, pri katerih obstaja veliko tveganje hitre izgube denarja zaradi finančnega vzvoda. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji in ali si lahko privoščite visoko tveganje za izgubo celotnega vloženega kapitala. Ne pozabite: izgubite lahko vse, vendar ne več od stanja na vašem računu za trgovanje. 83 % računov majhnih vlagateljev na drobno izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Ti produkti morda niso primerni za vse stranke, zato zagotovite, da razumete tveganja in poiščite neodvisen nasvet. Če bi nadaljevali z investicijo v virtualno valuto CFD upoštevajte, da so vrednosti izredno spremenljive in lahko predstavljajo velike izgube v zelo kratkem časovnem obdobju. To gradivo ne predstavlja ponudbe ali napeljevanja k nakupu kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejema odgovornosti za uporabe teh informacij in za morebitne posledice. Ne podajamo zagotovil ali jamstev glede točnosti ali popolnosti teh informacij; posledično vsaka oseba, ki sprejema odločitve na podlagi teh informacij, to počne na lastno tveganje. Informacije na tej strani niso naslovljene na prebivalce ZDA, ali Belgija ter niso namenjene za distribucijo ali uporabo s strani katerekoli osebe v katerikoli državi ali pristojnosti, kjer bi bila takšna distribucija ali uporaba v nasprotju z lokalnimi zakoni ali predpisi.

Naročnik oglasnega sporočila je Fortrade Cyprus Ltd.

Ne spreglejte