Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 3. 2023,
11.56

Osveženo pred

1 leto

Oglasno sporočilo

Natisni članek

posojilo kredit PR članek Osebne finance banka Ferratum

Sreda, 29. 3. 2023, 11.56

1 leto

1, 2, 3 do posojila

Oglasno sporočilo
Ferratum | Foto Ferratum

Foto: Ferratum

V sodobnem času in hitrem načinu življenja se lahko finančne potrebe pojavijo nepričakovano, zato je ključnega pomena, da si zagotovite potrebna sredstva za reševanje teh težav, če in ko se spoprimete z njimi. Ne glede na to, ali gre za nenaden strošek za zdravljenje, popravilo avtomobila ali stanovanja, lahko takšni izdatki močno obremenijo vaše finance, zaradi česar se lahko počutite nemočni in pod stresom. V Ferratumu dobro vemo, kako pomembno je zagotavljanje dostopnih in preprostih rešitev, ki ustrezajo potrebam naših strank. Zato strankam, ki potrebujete takojšnjo finančno pomoč, ponujamo hitra posojila, praktično in učinkovito finančno storitev, ki vam bo olajšala življenje in vas rešila iz zagate. Ta posojila omogočajo predvsem hiter dostop do sredstev, zato so idealna takrat, ko se pojavijo nepričakovani stroški ali začasni finančni primanjkljaj. Če želite do posojila priti hitro in preprosto brez obiska banke, vse potrebno urediti prek spleta in denar na svoj račun prejeti že isti ali najpozneje naslednji dan, je Ferratum idealna izbira.

V Ferratumu se zavedamo pomena dostopa do zanesljivih in priročnih finančnih storitev. Ponujamo vam namreč prvo popolnoma digitalno posojilo v Sloveniji s takojšnjo odobritvijo, takojšnjim prenosom denarja na vaš račun in dostopom do denarja na spletu. Ker se zavedamo, da je vaš čas dragocen, si prizadevamo, da bi bil postopek spletne oddaje vloge za posojilo čim bolj preprost in učinkovit. Za vsakogar, ki je vajen vsakdanjega sodobnega spletnega poslovanja (spletno bančništvo, e-storitve javne uprave in podobno), je postopek nezapleten. Seveda pa naši sodelavci z oddelka za pomoč strankam z veseljem priskočijo na pomoč tudi tistim manj veščim. Tako lahko pri nas prav vsakdo posojilo vlogo odda hitro, brez izgube časa in kar iz udobja lastnega doma. S preprosto spletno vlogo in kratkim časom odobritve so naša posojila tako odličen način za hitro in enostavno pridobitev denarja, ki ga nujno potrebujete. Poleg tega veliko pozornosti namenjamo varnosti in zaščiti, tako da so vaši osebni in finančni podatki vseskozi zaupni in zaščiteni. Ponosni smo na najsodobnejše varnostne ukrepe, ki varujejo vaše podatke in vam zagotavljajo brezskrbno poslovanje.

Ferratum | Foto: Ferratum Foto: Ferratum Zavezani smo k zagotavljanju izjemnih storitev in podpore strankam. Naši izkušeni finančni svetovalci so vam vedno na voljo za odgovore na vsa vprašanja in svetovanje v celotnem postopku vloge za posojilo, pa tudi pozneje v obdobju odplačevanja. Zavedamo se, da je tudi najem hitrega posojila običajno pomembna srednjeročna odločitev, zato si strankam prizadevamo zagotoviti vso podporo in pomoč, ki ju potrebujejo za sprejemanje informiranih in premišljenih odločitev. Zaradi odlične kombinacije poenostavljenega postopka oddaje vloge, konkurenčnih obrestnih mer in izjemnih storitev za stranke smo v Ferratumu prepričani, da so naša hitra posojila idealna izbira za vse, ki se spoprijemate z nepričakovanimi stroški, začasno finančno stisko ali pa bi si preprosto radi privoščili nekaj več. Obrnite se na nas in izvedite več o naših možnostih posojil ter o tem, kako vam lahko pomagamo doseči finančne cilje.

Hitra posojila so zasnovana tako, da posojilojemalcu pomagajo do sredstev v kar najkrajšem času in s čim manj birokracije. Zaradi poenostavljenega postopka oddaje vloge, ki poteka prek spleta, in hitre odobritve banke lahko sredstva, ki jih potrebujete, prejmete zares hitro. Ker je posojilna odločitev popolnoma avtomatizirana, je znana v nekaj trenutkih po oddani popolni vlogi in se prosilcu tudi takoj izpiše na zaslonu. To je še posebej koristno v nujnih primerih oziroma pri reševanju finančnih zadev, ki so časovno občutljive.

Hitra posojila so primerna predvsem v naslednjih primerih:

  • Nujni primeri. Kadar se pojavijo nepredvidene okoliščine, kot so težave z zdravjem, vozilom ali nujna popravila na domu, ki terjajo večji finančni vložek, lahko hitro posojilo takoj zagotovi potrebna sredstva in vam pomaga, da se reševanja težav lotite nemudoma in učinkovito.
  • Mala podjetja. Če ste samostojni podjetnik in/ali lastnik malega podjetja, se lahko znajdete pred izzivi neoptimalnega denarnega toka ali pa zgolj potrebujete dodaten kapital za širitev ali izkoriščenje nove priložnosti. Hitra posojila ponujajo preprost način za dostop do sredstev za izpolnitev teh potreb.
  • Kratkoročno povečane potrebe. Hitro posojilo je lahko idealna rešitev za posameznike, ki potrebujete finančno pomoč za premostitev vrzeli med siceršnjimi rednimi prihodki, saj zagotavlja sredstva za kritje najrazličnejših stroškov, počitnic oziroma dopusta ali pa morda enkratnega nakupa v večjem znesku.
  • Časovno občutljive naložbe. Hitra posojila so lahko odličen vir za posameznike ali podjetja, ki želite izkoristiti naložbene priložnosti, omejene s časom. Hitrost postopka odobritve vam lahko pomaga do pravočasno zagotovljenih sredstev, s katerimi roka ne boste zamudili.

Hitra posojila so v zadnjih letih postala vse bolj priljubljena – in ta trend se vsekakor nadaljuje. Za to pa seveda obstaja več dobrih razlogov. Običajno ima vsak posojilojemalec enega ali dva najljubša, predstavili pa vam bomo najpogostejše.

  • Hitra odobritev. Brez dvoma ena največjih prednosti hitrih posojil, za marsikoga dejansko poglavitna in glavni razlog, da se odloči za najem hitrega posojila. V nasprotju s klasičnimi posojili, pri katerih lahko postopek odobritve traja več dni ali celo tednov, so hitra posojila pogosto odobrena v nekaj urah ali znotraj enega dneva od oddaje vloge. To je še posebej koristno za vse finančne potrebe, pri katerih je čas bistvenega pomena.
  • Minimalne zahteve. Ob najemu hitrega posojila posojilojemalcu v namen odobritve vloge ni treba predložiti zavarovanja ali imeti odlične posojilne ocene. Zaradi tega so hitra posojila praktična možnost za tiste z omejeno kreditno sposobnostjo in za osebe brez premoženja, uporabnega kot zavarovanje.
  • Prilagodljivi pogoji odplačevanja. Hitra posojila ponujajo tudi prilagodljive pogoje odplačevanja, ki posojilojemalcem omogočajo, da si (po potrebi v dogovoru s svetovalcem) izberejo odplačilni načrt, ki jim najbolj ustreza.
  • Praktičnost. S spletnim postopkom oddaje vloge, možnostjo prejema sredstev neposredno na bančni račun in dostopom do denarja kar prek spleta lahko posojilojemalci do odobrenih sredstev dostopajo iz udobja svojega doma oziroma od koderkoli, kjer imajo internetni dostop. Bolj praktično ne gre.

Hitro posojilo vam najbrž lahko pride zelo prav tudi, če želite prestrukturirati ali konsolidirati oziroma združiti svoje obstoječe dolgove. S konsolidacijo dolgov v eno posojilo z nižjo obrestno mero lahko posojilojemalci namreč prihranite denar pri plačilu obresti in si poenostavite mesečna plačila. To vam lahko še posebej koristi, če imate najetih več posojil z različnimi obrestnimi merami in amortizacijskimi načrti.

Na mestu pa je vsekakor tudi opozorilo, da je treba storitev hitrih posojil uporabljati premišljeno in odgovorno. Spoznali smo že, da so izvrstna rešitev za tiste, ki morda potrebujejo takojšnjo finančno pomoč, vendar imajo pogosto višje obrestne mere kot klasična posojila. Odgovornost vsakega posojilojemalca je, da še pred najemom posojila skrbno razmisli o svoji zmožnosti odplačevanja posojila ter zagotovi, da bo posojilo (u)porabil namensko in premišljeno. V Ferratumu odgovorno kreditiranje jemljemo resno. V pomoč nam je slovenski sistem SISBON, ki upravlja evidenco finančnih obveznosti fizičnih oseb. Prek SISBON pridobimo osebne podatke o vas, vaših finančnih in davčnih obveznostih ter pripadajočih poslovnih dogodkih, ki vplivajo na potek posojilnega posla. Vse omenjene podatke uporabljamo izključno v namen izračuna ocene kreditne sposobnosti, na podlagi katere preverimo vašo kreditno sposobnost in določimo višino odobrenega limita.

Ferratum | Foto: Ferratum Foto: Ferratum

Čeprav lahko posojilni postopek v celoti izpeljete brez naše pomoči, pa vam je vselej na voljo tudi nasvet naših finančnih svetovalcev. To so izkušeni strokovnjaki, ki lahko skupaj z vami določijo najboljšo možnost posojila glede na vaš finančni položaj in potrebe ter vam svetujejo v celotnem postopku vloge za posojilo in poznejšega odplačevanja.

Izjemno pomembna in prednostna naloga Ferratuma je tudi zagotavljanje varnosti in zaščite vseh osebnih in finančnih podatkov naših strank. Za zaščito vaših podatkov uporabljamo najsodobnejše šifriranje ter varnostne ukrepe za preprečevanje goljufij in kraj identitete. Ko za svoje hitro posojilo izberete Ferratum, ste torej lahko povsem prepričani, da so vaši podatki v varnih rokah. Za brezosebni in računalniško avtomatiziran dostop do vaših finančnih podatkov in vpogled vanje pridobimo vaše soglasje, imamo pa tudi ustrezno licenco za izvajanje storitev v Evropski uniji.

Ker celoten postopek kreditiranja v Ferratumu izpeljemo samo v obliki spletnega poslovanja, ob predložitvi vloge za hitro posojilo namesto predložitve osebnega dokumenta uporabite eno od kvalificiranih digitalnih potrdil (SIGEN-CA, POŠTA®-CA, HALCOM ali AC NLB) ter namesto pošiljanja kopij osebnega dokumenta v strogo varovanem spletnem okolju med oddajo vloge preprosto delite podatke, potrebne po zakonu za identifikacijo stranke iz vaše e-uprave. Če digitalnega potrdila še nimate, si ga boste morali pred začetkom postopka oddaje vloge urediti pri enem od omenjenih ponudnikov. Kvalificirano digitalno potrdilo je pri oddaji vloge za hitro posojilo namreč zahtevano v namen osebne identifikacije uporabnika prek spleta in za elektronski podpis pogodbe. V tem pomenu digitalno potrdilo prevzame vlogo elektronskega osebnega dokumenta uporabnika in nadomesti vaš lastnoročni podpis.

V Ferratumu smo ponosni na svojo zavezanost k izjemnim storitvam za naše stranke – vas. Vsi naši zaposleni so usposobljeni za učinkovito in strokovno pomoč v celotnem postopku pridobivanja posojila. Zavedamo se, da je vloga za posojilo lahko do neke mere tudi stresna izkušnja, zato vam je naša ekipa centra za pomoč uporabnikom za svetovanje in odgovore na morebitna vprašanja na voljo za podporo na vsakem koraku – od vaše odločitve za najem hitrega posojila pa vse do plačila zadnjega obroka.

Verjamemo, da je zaradi možnosti hitrih posojil in izjemnih storitev za stranke Ferratum idealna izbira za vse, ki potrebujete finančno pomoč. Ne glede na to, ali imate nepričakovane stroške ali preprosto potrebujete nekaj dodatnega denarja za ta ali oni namen, vam naša hitra posojila ponujajo varno, zanesljivo in priročno rešitev. Naša hitra posojila vam zagotavlja hitro in učinkovito pot do denarja, ki ga potrebujete – brez drobnega tiska in skritih stroškov. Še danes se obrnite na nas in izvedite več o naših možnostih posojil ter o tem, kako vam lahko pomagamo premostiti ovire in doseči vaše finančne cilje.

 Naročnik oglasnega sporočila je Ferratum.

Ne spreglejte