SiolNET. Novice Moja služba
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ne objavi, kar te lahko gnjavi

1

termometer

S tem geslom ponuja pobuda Moč besed nasvete za prodornejši spletni nastop, predvsem kako s premišljeno uporabo družbenih omrežij do uspeha na razpisih za prosto delovno mesto.

Ne le sanjska služba, za mnoge mlade je že kakršnakoli primerna služba dandanes veliki zadetek. Ob veliki konkurenci iskalcev zaposlitve je že pri kandidaturi pomembno čim bolje izpostaviti svoje prednosti in s prijavo opozoriti nase. Zato so v okviru pobude Moč besed kadrovniki izbranih slovenskih podjetij na dveh dogodkih, namenjenih študentom in mladim diplomantom, iz prve roke podali pomembne izkušnje in nasvete, kako pri tem lahko pomaga premišljena uporaba družbenih omrežjih.

Kot naslednji korak pa potekajo do 15. novembra prijave na Itak Job, kjer bodo trije najbolj prodorni prijavitelji dobili možnost, da ob strokovnem individualnem svetovanju postanejo najboljši kandidati za sanjsko službo. Izbrani trojici bo karierni svetovalec Gorazd Prah brezplačno ponudil svetovanje, treniranje in individualne priprave za oblikovanje privlačne prijave z uporabo ustvarjalnih oblik komunikacije – prijave, ki bo hitreje pritegnila pozornost in zanimanje delodajalcev. Več o tej priložnosti je na spletnih straneh Itak Job ter na straneh pobude Moč besed na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin