Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 2. 2024,
16.11

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

novosti prenova Siol.net

Sreda, 7. 2. 2024, 16.11

2 meseca, 2 tedna

Dobrodošli!

Siol.net odslej v novi preobleki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Naslovnica Siol.net

Za vas, spoštovani bralci, smo danes nadgradili in izboljšali Siol.net. Pred vami je grafično prenovljen portal, ki poleg oblikovnih prinaša tudi vsebinske in tehnološke spremembe.

"Aktualno in zanimivo vsebino, ki je bila že doslej v ospredju, bomo bralcem odslej prikazovali na še sodobnejši, prijaznejši način, z dodatnimi funkcionalnostmi, ki bogatijo uporabniško izkušnjo vsakega posameznega bralca. Imamo odlično novinarsko ekipo, veliko željo po ustvarjanju kakovostnih vsebin in bralce, ki si zaslužijo najboljše," je prenovo portala Siol.net pospremil odgovorni urednik Mihael Šuštaršič.

Prenovljena vizualna podoba in hitrejša dosegljivost aktualnih vsebin

Z novo podobo ohranjamo prepoznavne "Siolove barve", vsebine pa smo organizirali tako, da lahko do njih dostopate lažje in hitreje ter da ne spregledate najpomembnejših novic in tem dneva. Do posameznih sklopov in izpostavljenih vsebin lahko dostopate prek glavnega ali levega navigacijskega menija. Na izredne dogodke vas bomo opozorili takoj, ko se bodo zgodili, in poskrbeli, da boste pomembne informacije izvedeli prvi. 

Najpomembnejše in izredne dogodke spremljamo v živo, vse pomembne mejnike označujemo v časovnici.

Članek v živo | Foto:

Prenovljeni sklop Pregled dneva bo omogočal pregled najbolj svežih novic po vsebinskih sklopih ali novic na katerikoli izbrani datum v preteklosti.

Preprosta arhitektura strani in boljša uporabniška izkušnja

Vsebino, ki jo ustvarja naša izkušena novinarska ekipa, prikazujemo tako, da izpostavljamo tisto, kar vas v določenem trenutku najbolj zanima. Naše vsebine boste zdaj našli na vseh napravah in zaslonih.

Več pozornosti namenjamo tudi bolj sproščenim vsebinam (nagradnim igram, družbenim omrežjem, šalam in prebliskom), ki so na dnu naslovnic.

Spodbujamo vas k raziskovanju

Siol.net vam bo odslej na mobilnih napravah ponujal še več vsebin, lahko pa si boste prilagodili tudi velikost prikazane strani ali fotografije. Dodali smo tudi možnost prevoda strani ter širok nabor možnosti bližnjic za deljenje prispevkov prek družbenih omrežij.

Še več poudarka namenjamo fotografijam in fotogalerijam

Fotogalerija Siol.net | Foto:

Bogata vsebina in raznoliki formati vsebin

Še naprej bomo velik poudarek namenili raziskovalnim in avtorskim vsebinam. Tudi v prihodnje bomo pripravljali Spotkaste, multimedijske zgodbe (npr. Sarajevo ’84) ter naše odmevne projekte, kot sta Naj digi in Naj planinska koča.

Sarajevo '84 | Foto:

Vaše mnenje je pomembno

Odpiramo sklop Mnenja, ker se zavedamo, da različni pogledi bogatijo svet. V tem sklopu bomo združili prispevke naših cenjenih kolumnistov ter intervjuje in pogovore z našimi zanimivimi sogovorniki.

Uvajamo pa tudi pisma bralcev. Za ponovno odprtje možnosti komentiranja pod članki se še nismo odločili, bomo pa v pismih bralcev ponudili možnost sodelovanja vsem tistim, ki želite deliti svoja relevantna in artikulirana stališča ter mnenja o aktualnih temah, predlagati novosti odločevalcem ali opozoriti na stvari, ki bi lahko bile boljše, drugačne v naši družbi. Pišete nam lahko na pisma.bralcev@tsmedia.si.

Siol.net smo izboljšali za vas. Še naprej ga bomo nadgrajevali in skrbeli za kakovostne vsebine, da bo vsak lahko našel nekaj zase.

Če opazite kakšno napako, nas, prosimo, opozorite na novi.siol@tsmedia.si. To bo tudi pravi naslov za pohvale in predloge za naprej.
Ne spreglejte