Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 5. 2013,
13.03

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Mobitel Telekom Slovenije HTC pametni telefon

Petek, 24. 5. 2013, 13.03

8 let

HTC One prispel na trgovinske police

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Mobitelova ponudba pametnih žepnih spremljevalcev se je danes obogatila s paradnim konjem tajvanskega podjetja HTC, imenovanim One.

Glavne odlike zmogljivega telefona so svež in prepoznaven dizajn, kakovostno ohišje, tehnološko zmogljivo drobovje in številne dodatne funkcije, ki uporabniku olajšajo uporabo ter ponudijo še zabavnejšo izkušnjo. Za tekoče in hitro delovanje skrbijo štirijedrni 1,7-gigaherčni procesor Snapdragon 600, 2 GB delovnega pomnilnika in 32 oziroma 64 gigabajtov notranje shrambe. Razširitvene spominske reže nima, ima pa vtičnico microUSB. Z aparatom se sporazumevate prek operacijskega sistema Android 4.1 v slovenščini, ki je prevlečen z uporabniškim vmesnikom HTC Sense 5.

Povezan v svet Podpira tudi vse novodobne standarde povezljivosti, kot so Bluetooth 4.0, NFC, Wi-Fi, DLNA in Miracast, prav tako pa je pripravljen na omrežje četrte generacije LTE. Med drugim zagotavlja tudi kakovost HD-govora, hitri internetni dostop, navigacijo GPS ter uporabo Mobilne TV. Kot pomembno prednost mobilnega telefona HTC One velja še posebej izpostaviti zaslon Super LCD3 velikosti 4,7 palcev in z ločljivostjo 1920 x 1080 (1080 p), ki ga ščiti robustno steklo Gorilla Glass 2.

Pripravljen na družbeno udejstvovanje Za lažje usklajevanje aktivnosti na družabnih omrežjih lahko uporabniki izkoristijo napredni osnovni zaslon HTC BlinkFeed, ljubitelji glasbe pa bodo navdušeni nad zvočniki in kakovostjo zvoka HTC BoomSound, ki ga dodatno uravnava sistem Beats Audio, priznanega glasbenega producenta Dr. Dreja.

Ovekovečil bo vse pomembne trenutke vašega življenja Pohvali se lahko tudi z izjemnim fotoaparatom in kamero, saj funkcionalnost HTC Zoe omogoča napredno fotografiranje, optično stabilizacijo slike, hkratno zajemanje videa in slike ter snemanje viskoločljivostnih videoposnetkov (1080 p, 30 sličic na sekundo, HDR-video). Za lažjo izmenjavo foto- in videovsebin je prednaložen tudi oblačni predalčnik Dropbox.

V Mobitelovi splošni prodajni akciji cena mobilnika znaša 552 evrov ob vezavi za 24 mesecev (v primeru nakupa na obroke znaša mesečni obrok 23 evrov) oziroma 588 evrov ob vezavi za 12 mesecev (z mesečnim obrokom 49 evrov).

Ne spreglejte