SiolNET. Novice Črna kronika
6,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Velik požar v Ljubljani, z ognjem se je bojevalo sto gasilcev #foto #video

6,13

termometer

Ponoči je zagorelo v poslovnih prostorih podjetja v industrijski coni Stegne. Sto gasilcem je uspelo požar, ki se je razširil tudi na sosednje objekte, po treh urah pogasiti. Požar je verjetno posledica napake v električni napeljavi. Škoda znaša 600 tisoč evrov.

Prihod ljubljanskih poklicnih gasilcev nekaj minut po izbruhu požara:

Video: Gorazd Božič


Okoli pol tretje ure zjutraj so bili gasilci obveščeni, da je zagorela streha večjega poslovnega objekta v Stegnah v Ljubljani.

Zaradi obsežnosti požara so ljubljanskim poklicnim gasilcem na pomoč priskočili tudi gasilci prostovoljnih gasilskih društev Dravlje, Vižmarje Brod, Podutik Glince, Zgornja Šiška, Ljubljana Šentvid, Tacen, Medno in Gameljne. Požar se je razširil tudi na sosednje objekte.

Oškodovanih je osem podjetij, materialna škoda pa je trenutno ocenjena na okoli 600 tisoč evrov evrov. Znesek se lahko še spremeni, opozarjajo policisti. Kriminalisti v zvezi požara nadaljujejo s preiskavo.

Video: Gorazd Božič


V akciji je sodelovalo okoli sto gasilcev z 28 vozili. Po prvih ugotovitvah policistov je požar posledica napake v električni napeljavi.

Poškodovanih v požaru ni bilo.

Požar v Stegnah Foto: Gorazd Božič Požar v Stegnah Foto: Gorazd Božič Požar v Stegnah Foto: Gorazd Božič Požar v Stegnah Foto: Gorazd Božič Požar v Stegnah Foto: Gorazd Božič Požar v Stegnah Foto: Gorazd Božič Požar v Stegnah Foto: Gorazd Božič Požar v Stegnah Foto: Gasilska brigada Ljubljana Požar v Stegnah Foto: Gasilska brigada Ljubljana Požar v Stegnah Foto: Gasilska brigada Ljubljana Požar v Stegnah Foto: Gasilska brigada Ljubljana Požar v Stegnah Foto: David Kos Požar v Stegnah Foto: David Kos

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 24
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin