SiolNET. Novice Črna kronika
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Štirje mladoletniki vlomili v okrepčevalnice

4

termometer

Velenjski policisti so v noči na 15. marec obravnavali tri vlome v okrepčevalnice pri glavni pošti v Velenju, na Trgu mladosti in na Prešernovi cesti v Velenju.

V isti noči so obravnavali tudi vlom v trafiko na Šaleški cesti v Velenju. Iz treh okrepčevalnic so fantje odnesli menjalni denar in nekaj brezalkoholnih pijač, iz trafike pa večjo količino cigaret in alkoholnih pijač, vrednih najmanj 3000 evrov.

Dan po vlomih je anonimen občan obvestil policiste, da je opazil dva neznanca, ki v Velenju prodajata večje količine cigaret. Na podlagi opisa neznancev in vozila so policisti kmalu po prijavi ustavili vozilo z voznikom in sopotnikom, ki sta ustrezala opisu občana. V bližini so našli večjo količino cigaret, ki sta jih osumljenca, ko sta opazila policiste, odvrgla iz vozila.

Policisti so obema mladoletnima Velenjčanoma odvzeli prostost in ugotovili, da sta sodelovala pri vseh štirih omenjenih vlomih, kjer sta jima pomagala še druga dva mladoletna Velenjčana. Vse štiri so policisti kazensko ovadili.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin