David Kos

Torek,
28. 7. 2015,
7.25

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 28. 7. 2015, 7.25

8 let, 5 mesecev

Na Koroškem voznik do smrti povozil pešca in pobegnil

David Kos

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
V kraju Movže v občini Mislinja je okoli 1. ure voznik osebnega vozila povozil pešca. Ta je kljub oživljanju na kraju nesreče umrl.

Kot so sporočili s celjske policijske uprave jih je občan okoli pol enih zjutraj obvestil, da se na cesti opoteka pešec, ki ustavlja vozila in je v nevarnosti, da ga kdo povozi. Ko je nekaj minut za tem na kraj dogodka prispela policijska patrulja je bil pešec že mrtev.

Po do sedaj zbranih podatkih je neznani voznik, ki je vozil iz smeri Velenja proti Slovenj Gradcu, na neosvetljenem delu vozišča trčil v pešca, ki se je opotekal po sredini vozišča. Pešec ni uporabljal odsevnih teles. Voznik je po trčenju odpeljal s kraja nesreče, pešec pa je na kraju nesreče poškodobam podlegel.

Policisti voznika udeleženega v prometni nesreči pozivajo, da se zaradi razjasnitve okoliščin oglasi na najbližjo policijsko postajo ali pokliče na telefonsko številko 113.

Prav tako pozivajo vse, ki o nesreči karkoli vedo, da zaradi razjasnitve okoliščin pokličejo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 12 00, so še sporočili s celjske policijske uprave.