Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
20. 10. 2012,
7.31

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sobota, 20. 10. 2012, 7.31

8 let

Komu zvoni?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Deset pogosto spregledanih, premetenih in neumnih, morda na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas v prejšnjem tednu.

10 V okolici Šentjerneja so policisti pretekli konec tedna obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Lastnik pogreša prenosno kaminsko peč in več kosov tehnične opreme. Škode je za približno 1500 evrov.

9 V ponedeljek so celjski policisti obravnavali tatvino sto petdesetih železniških pragov, vrednih približno dva tisoč evrov.

8 V Belovem na območju Laškega so neznanci v četrtek vlomili v klet stanovanjske hiše. Lastnik pogreša 500 litrov jabolčnika in več različnega orodja.

7 Neznani storilec, ki je v začetku tedna vlomil v samoposrežni terminal avtomatske avtopralnice v Šentjurju, je ukradel 300 žetonov in 150 evrov gotovine. Podoben primer so policisti obravnavali tudi v Slovenskih Konjicah.

6 Pretekli konec tedna so vandali v Založah pri Žalcu poškodovali prenosni semafor. Storilci so podjetje, ki opravlja vzdrževalna dela, oškodovali za najmanj 2500 evrov.

5 V četrtek so policisti na Letališču Jožeta Pučnika prijeli 31-letnika, državljana Srednjeafriške republike, ki se je pri vstopu v Slovenijo izkazal s ponarejenim potnim listom. Možakarja so pridržali in ga privedli k dežurni tožilki okrožnega tožilstva v Kranju.

4 Dve motorni žagi in več delov kotla za kuhanje žganja pogreša domačin iz okolice Črnomlja. Tatovi so se pri oškodovancu oglasili pretekli konec tedna in povzročili za približno 800 evrov škode.

3 Preteklo soboto so policisti na Prevaljah obravnavali vlom v trgovino. Storilec je ukradel 200 evrov menjalnega denarja in deset kilogramov orehov.

2 Na Kočevarjevi ulici v Celju so policisti v četrtek obravnavali tatvino zelenjave. Predrzni tat je ukradel približno 500 kilogramov krompirja in vsaj 300 kilogramov druge zelenjave, ki jo je lastnik hranil ob kiosku.

1 V sredo je iznad vhoda v gostinski lokal v Šmarjah izginil bakreni zvon, vreden 800 evrov. Neznani storilec je še vedno na begu.

Ne spreglejte